Nieuws Regio

Zo verminder je jouw belastingheffing

Baalt u ook zo van de aanzienlijke belastingheffing op uw bank- en spaartegoeden? En dat terwijl u bij de bank ook al bijna geen rente ontvangt? Logisch, op deze wijze teert u langzaam in op uw vermogen. En mogelijk wordt dat vanaf 2017 nog erger, omdat vanaf volgend jaar de belastingheffing bij grotere vermogens alleen maar toeneemt.

Schipper Groep 28 oktober 2016

Geldpapierveel1065

Helaas kunnen wij als Schipper Groep niets doen aan de lage spaarrentes, maar we kunnen u wel helpen om de belastingheffing te verminderen. Ons nieuwste product daarvoor is het zogenaamde Open Fonds voor Gemene Rekening (OFGR). Met een OFGR werkt u samen met één of meerdere anderen om gezamenlijk vermogen te beheren. Dat levert geen extra risico’s op. Wel heeft u enige bijkomende kosten, maar met een goede overeenkomst maakt u die kosten ruimschoots goed. Ter illustratie: bij een vermogen van € 400.000 kan dit al een besparing van bijna € 3.000 per jaar opleveren!

Download hieronder het whitepaper 'Bespaar inkomstenbelasting over uw spaartegoeden met een open fonds voor gemene rekening (OFGR)'

Whitepaper 'Bespaar inkomstenbelasting over uw spaartegoeden met een open fonds voor gemene rekening (OFGR)'