Nieuws Week van de Ondernemer

Organisatie schrapt Dag van de ZZP'er, FOTY Award gaat wel door

De organisatie van de Dag van de ZZP'er heeft moeten besluiten het event komende zaterdag vanwege de nieuwe coronamaatregelen te cancellen. De uitreiking van de Freelancer Of The Year Award gaat wel door, en is live te volgen - in beeld en geluid - via de website van De Ondernemer.

Van onze redactie 9 november 2021

Laatste update: 16 november 2021 00:25

Dag van de zzper netwerkplein

Helaas zien we het op deze manier dit jaar niet terug, de Dag van de ZZP'er.

De vrijdag in de persconferentie aangekondigde coronamaatregelen gooien roet in het eten voor - ook - de organisatie van de Dag van de ZZP'er. De aangescherpte maatregelen en Dag van de ZZP’er gaan niet samen, is inmiddels duidelijk.

'De aangescherpte maatregelen biedt ruimte aan evenementen met een maximum van 1250 personen in een ruimte. Met het verwachte aantal van 1000 bezoekers vormt het aantal dan ook geen probleem, het zit hem in de nuance. Er moet sprake zijn van vaste zitplaatsen. En dat is wat de Dag van de ZZP’er juist niet is. Er moet naast de inhoudelijke sessies ruimte zijn om vrij rond te lopen, kennis te maken, te blijven staan bij wat je interessant vindt en door te lopen als iets jou niet prikkelt. Kortom: de aangescherpte maatregelen en de Dag van de ZZP’er gaan niet samen. En daarom hebben we het besluit moeten nemen om de Dag niet door te laten gaan'.

Bekendmaking winnaars FOTY Award

De uitreiking van de Freelancer Of The Year Award (FOTY) gaat wél door en vindt plaats op het Mediapark in Hilversum. Tijdens de live radio-uitzending van De Ondernemer in het kader van de Week van de Ondernemer, worden de winnaars bekendgemaakt, tussen 10.00 en 12.00 uur. Deze bijzondere uitzending is te beluisteren én te bekijken op deze website en New Business Radio.

Lees ook: Luister én kijk terug: live visual radio Week van de Ondernemer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws