Nieuws Zzp

Wie is de beste zzp'er van het jaar? Doe mee met de Freelancer of the Year Awards

ZZP Nederland organiseert dit jaar wederom de Freelancer of the Year Awards. Tijdens deze verkiezing gaan we op zoek naar de beste zzp’er van het jaar. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden en het staat iedereen vrij om een bevlogen vriend, familielid of buurtgenoot die zzp'er is te nomineren.

Van onze redactie 18 augustus 2022

FOTY Awards winnaars 2021

De winnaars van 2021. Foto: ZZP Nederland

Iedere zelfstandig ondernemer die voor eigen rekening en risico werkt komt in aanmerking. Naast het winnen van de titel, zijn er mooie prijzen te winnen, maar deelname wordt vooral ervaren als een mooi en leerzaam avontuur. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er nog mooie prijzen voor de beste startende ondernemer en de publieksprijs.

''Wat het heeft opgeleverd? Uiteraard de titel zelf, een hoop complimenten, flinke dosis zelfvertrouwen en heel veel publiciteit zoals krantenartikelen''

Maaike Grovenstein, Freelancer of the Year 2021

FOTY Awards uitgereikt in samenwerking met De Ondernemer

De FOTY Awards worden in november uitgereikt in samenwerking met De Ondernemer. Vorig jaar was Maaike Grovenstein de gelukkige die tijdens een feestelijke radiouitzending werd uitgeroepen tot Freelancer of the Year. Dit is wat het haar heeft opgeleverd:

,,Uiteraard de titel zelf, een hoop complimenten, flinke dosis zelfvertrouwen en heel veel publiciteit zoals krantenartikelen. Ook merk ik dat ik nóg meer online programma’s verkoop in mijn online Fysio Academie, heel gaaf. Maar ook werd ik de gelukkige winnares van een Volkswagen E-Golf!"

Vertegenwoordigers Kamer van Koophandel, LinkedIn en ZZP Nederland in vakjury

De deelnemer presenteert zichzelf en moet zoveel mogelijk positieve referenties vergaren. Na een aantal selectierondes, bepaalt een vakjury bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel, LinkedIn en ZZP Nederland wie de beste zzp’er van Nederland is. Aanmelden kan via de website van de FOTY Awards.

Stichting ZZP Nederland

Stichting ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke belangenorganisatie in Nederland met ruim 55.000 aangeslotenen. Sinds 2006 zet de stichting zich in om het ondernemerschap van kleine zelfstandigen te bevorderen. Het is in zeventien jaar tijd uitgegroeid tot een laagdrempelige professionele vraagbaak voor zowel starters als ervaren zelfstandigen. Met een ruim aanbod van ondersteunende producten en diensten zoals verzekeringen en juridische hulp. Daarnaast is Stichting ZZP Nederland een serieuze gesprekspartner in politiek Den Haag.

Lees ook: Maaike Grovenstein gekozen tot Freelancer Of The Year 2021

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws