Nieuws Zzp

Ondernemerslessen, masterclasses en netwerken: dit is het Freelance Zomerfestival

Zelfstandigen met ambitie opgelet! Wil je deze zomer niet stilzitten en je blijven ontwikkelen als freelancer? Zet dan het Freelance Zomerfestival in de agenda. Verwacht een zomeravond vol ondernemerslessen, interactieve masterclasses en niet-awkward speeddates.

Van onze redactie 12 augustus 2022

Freelance Zomerfestival

Foto: The Freelance the Qommunity.

Lees ook: Netwerken buiten je bubbel? Zo doe je dat

Op donderdag 25 augustus van 16.00 tot 21.00 uur vindt het netwerkevent plaats op het strand van Scheveningen. Onder leiding van Kim Trotz en Kiki Calis, de oprichters van The Freelance Qommunity, word je klaargestoomd voor een succesvol najaar als zelfstandige.

Wat staat er op het programma? Allereerst ondernemerslessen van de impactmakers achter Makers Unite en Patagonia: Thami Schweichler en Anne-Laure Lambert. Daarnaast zijn er meerdere interactieve masterclasses te volgen. Vragen die daarin beantwoord worden zijn: hoe maak ik impact als freelancer? Waar moet een goed portfolio aan voldoen? En: wat is de essentie van een sterk logo?

Ook is er mogelijkheid tot speeddaten. Het blijft immers een netwerkevent. De avond wordt afgesloten met gezelligheid op de dansvloer. Benieuwd geworden of wil je weten hoe je kaarten kunt bestellen? Kijk dan op de site van The Freelance Qommunity.

Lees ook: Gebruik je vakantie nuttig: 5 tips om te reflecteren op jouw ondernemerschap

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws