Nieuws Actueel

Aanmelden voor Week van de Ondernemer kan vanaf nu

Het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland staat weer voor de deur. 9, 10 en 11 mei staat de Jaarbeurs vol met experts en topondernemers. En het mooie is, jij kunt er bij zijn. Aanmelden kan vanaf nu.

De Ondernemer | Foto: ANP 10 maart 2017

De Week van de Ondernemer Barbara Baarsma Pim van der Feltz geschaald

Al 20 jaar stimuleert de WVDO succesvol ondernemerschap. Ook in 2017 staan de beste experts en topondernemers voor je klaar. Ze delen hun kennis en geheimen voor meer succes en geluk. In één dag ben je weer up-to-date. Je hoort de laatste inzichten op het gebied van groei, marketing, innovatie, personeel en financiering. Dus geef je ondernemersvaardigheden een boost en krijg een-op-een advies voor je eigen bedrijf. Bovendien ontmoet je veel andere ambitieuze ondernemers.

wvdo sz 1x1

Lees ook: Annemarie van Gaal: ‘Ik onderneem via mijn investeringen’

Tijd voor een aangescherpte toekomststrategie van jouw bedrijf? Maar hoe weet je of je op de beste manier aan het bouwen bent voor de toekomst? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere succesvolle ondernemers dat?

De Week van de Ondernemer heeft het sterkste team van experts en topondernemers voor je samengesteld. Zij geven antwoorden, schetsen perspectieven en inspireren met hun uitgesproken visies. Bovendien ontmoet je veel ambitieuze ondernemers en leer je van elkaar.

Programma

9.30 – 10.30 uur
Ontvangst

10.30 – 11.30 uur
Openingsshow met Rik Vera en Roeland Dietvorst

12.00 – 14.00 uur
Lunch

12.00 – 16.00 uur
WVDO-Academy: experts als Jos Burgers, Barbara Baarsma en Erik Scherder delen hun laatste inzichten
WVDO-Experience: train je ondernemersvaardigheden en krijg direct toepasbaar persoonlijk advies. 40 workshops op het gebied van Groei, Marketing, Innovatie, Personeel en Financieren.

16.00 – 17.00 uur
Netwerkborrel

Wat zeggen ondernemers over WVDO:

  1. “Dit cadeau moet je jezelf gunnen als ondernemer”
  2. “In 1 dag heb je weer perspectief en inzicht”
  3. “Een kop vol energie en nieuwe ideeën”
  4. “Bijspijkeren op topniveau”

Je kunt je hier aanmelden.

oproep wvdo