Nieuws Actueel

Al Gore naar Inspiration360 in Ziggo Dome

Oud-vicepresident van de Verenigde Staten en nobelprijswinnaar Al Gore komt spreken op Inspiration360. Eerder werden Richard Branson en Bear Gryllis al bevestigd voor het evenement op 4 oktober in de Ziggo Dome.

De Ondernemer 7 juli 2016

Al gore 1065

De presentatie van het event zal in handen zijn van Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz. "Als je sprekers van dit niveau naar Nederland haalt, dan moet je daar ook wat tegenover zetten", aldus initiatiefnemer Niels Houtepen. "We hebben gezocht naar de beste presentatoren die weten wat het is om voor een grote zaal te staan en grote namen te interviewen. Met Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz zijn we ervan overtuigd dat de avond in goede handen is."

Al GoreDe organisatie laat ook weten blij te zijn met de komst van Al Gore. "Hij is een geweldig inspirator met een ander geluid dan Branson en Gryllis", legt Houtepen uit. "Zijn boodschap over de belangrijkste invloeden die onze toekomst gaan bepalen is even urgent als overtuigend."

SurvivalInspiration360 is een event voor ondernemers, professionals, leiders en managers. Het thema dit jaar is 'ultimate survival' en het motto luidt 'screw it, just do it'. De avond zal gaan over hoe je als professional overleeft in een wereld die constant aan verandering onderhevig is. Inspiration360 is een initiatief van Just Media Group en Quality Bookings, in samenwerking met AFAS Software. De avond wordt ondersteund door nlgroeit.

Gerelateerde artikelen

Event: Inspiration360