Nieuws Actueel

Alphense Adrie den Hertog is Netwerkster van het Jaar

De Alphense ondernemer Adrie den Hertog is door Vrouwennetwerk Rijnstreek verkozen tot Netwerkster van het Jaar. De uitreiking vond plaats op dinsdag 8 maart.

Van onze redactie 9 maart 2016

Adrie den hertog

Jaarlijks kiest het Vrouwennetwerk Rijnstreek uit haar midden iemand die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden door haar eigen ontwikkeling op professioneel gebied of een bijzondere rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van anderen. De andere genomineerden waren dit jaar Amanda Rogaar (Rogaar Administratie) en Carina Canoy (Project + Contract).

InspiratieAdrie den Hartog werd tien jaar geleden ook al uitgeroepen tot Netwerkster van het Jaar. De Alphense is al jaren eigenaar van Zin in Webdesign. Daarnaast is zij één van de initiatiefnemers van ZZP Alphen, een netwerk voor zzp’ers. Volgens het Vrouwennetwerk Rijnstreek weet Adrie haar ondernemingen en initiatieven goed in de publiciteit te brengen, is ze actief op social media en is ze voor velen een inspiratie.

VrouwennetwerkHet Vrouwennetwerk Rijnstreek is een initiatief om vrouwelijke professionals in de Rijnstreek regio met elkaar in contact te brengen. Het netwerk bestaat sinds 1984 en heeft als doel om de ontwikkeling van vrouwen op de arbeidsmarkt te stimuleren, bijvoorbeeld door middel van netwerkbijeenkomsten. Het VNR telt momenteel 35 actieve leden.