Nieuws Actueel

'Creëren van beleving zit mij in het bloed'

Gezichten in stad en streek krijgen een naam in de Gelderlander. Omdat ze het waard zijn. Deze week: Angela Krijgsman.

Berrie van Helden | Foto: Rolf Hensel 10 augustus 2016

Evenementen arnhem 1065

Ze draait er haar hand niet voor om. Angela Krijgsman (36) verandert haar zalencentrum en nachtclub The Mansion in Arnhem in een handomdraai van een dancetempel in een jungleparadijs of horrorgrot. "Dat vind ik het leukste. Het organiseren van evenementen en het creëren van een bijpassende beleving zitten mij in het bloed."

Sinds enkele weken is zij de eigenaresse van The Mansion, voorheen Max Brothers aan het Roermondsplein.

Ibiza EventoAls evenementenorganisator geeft Krijgsman komend weekeinde met Ibiza Evento haar visitekaartje af. "Wij beginnen op ons buitenterras met een cocktail- en sangriabar en eindigen in de kleine uurtjes met optredens van dj's als Des Santos, Ruben Vitalis en Rude Noize."

The Mansion en het buitenterrein zullen de sfeer uitademen van het Spaanse feesteiland Ibiza. "Er komen stands met de verkoop van smoothies, strandkleding en cocktails. De kleding wordt getoond tijdens de modeshows die we houden, maar ook komen er kindermodeshows en yogaworkshops", zegt Krijgsman, die de afgelopen jaren op en rond de Korenmarkt in Arnhem onder de naam D'ANZE housefeesten in de voormalige clubs Platinum en Supreme heeft gehouden.

CateringbedrijfDe ouders van Krijgsman hebben in Huissen een cateringbedrijf dat smoothies, fruitsalades en verse vruchtensappen verkoopt op festivals, beurzen en dance events. Krijgsman heeft jarenlang bij haar ouders gewerkt. "Maar ik had behoefte aan een vaste plek. Toen dit statige herenhuis aan het Roermondsplein voorbijkwam, besloot ik hier mijn bedrijf van te maken", zegt ze.

Ze gaat er zelf D'ANZ-feesten houden en verhuurt The Mansion ook voor hardcorefeesten, trouwpartijen, congressen en vergaderingen. "We hebben het pand lichter gemaakt en de garderobe vervangen door veiliger kluisjes."

BelevingMaar haar sterkte punt is het creëren van beleving. Krijgsman: "Dat heb ik altijd gemist in Arnhem. Ik pas de ruimte aan aan het thema van het feest. Ik vind het geweldig dat te doen. Of je nu een Italiaans of Mexicaans feest wil, hier is dat allemaal mogelijk."