Nieuws Actueel

Beltrum houdt toch een bakkerij

De Needse bakker Marcel Stroet is voornemens de zaak van bakker Batist in Beltrum over te nemen. Dat moet al op korte termijn gebeuren, zodat Beltrum niet echt zonder bakker komt te zitten.

Van onze redactie 30 januari 2016

Brood stockpixabay

De Beltrumse bakkerij is gevestigd in een huurpand, en mede om die reden kan de zaak snel beklonken worden. Anders ligt het met de winkel van Batist in Neede, op een steenworp afstand van Stroets eigen bedrijf. Ook daarvoor heeft Marcel Stroet in principe interesse, maar hier gaat het om een kooppand en dat maakt de zaak vooral in financieel opzicht ingewikkelder.

Veel kansen„Begin volgende week hoop ik meer te weten”, verklaart de ondernemer. „Wat betreft Beltrum is het in wel bijna rond. Mijn zoon Twan gaat daar de bakkerij runnen. We nemen het personeelslid over, zij is daar een bekend gezicht.” Voor de bakkerij in Beltrum, aan de Meester Nelissenstraat, ziet Stroet veel kansen. ,,De ligging is goed, Beltrum is een behoorlijke plaats en er is in de directe omgeving weinig concurrentie van supermarkten, zoals dat in Neede wel het geval is.”

Batist had ook nog een derde zaak, aan de Beckumerstraat in Boekelo. Volgens Marcel Stroet staat dat pand al lange tijd leeg. Hij heeft er geen interesse voor.

Foto: Pixabay