Nieuws Actueel

Blogtop 5: Snapt u het misschien?

Conclusie van modebeurs De Modefabriek in de Amsterdam RAI: modewinkeliers proberen zich niet te onderscheiden. Waarom niet? En zou een onderscheidend aanbod tot meer omzet en winst leiden? Het zijn vragen die Fred Rutgers in de winnende blog van de week stelt. Want in de modebranche valt volgens hem nog veel te winnen. En dit zijn de blogs die het lijstje compleet maken.

Eveline Meijer 19 februari 2016

Blogtop5 1

1. Fred Rutgers - In de modebranche valt nog veel te winnenAfgelopen zondag en maandag was De Modefabriek in de Rai, de modebeurs van Nederland. Ik was daar dit jaar te gast om ondernemers ‘gratis’ te coachen in ruil voor een vrijwillige donatie aan Kika.

2. Henk Herkink - Moet ik echt alles bijhouden?"Ik ben toch geen administratiekantoor" was de opmerking van een van de deelnemers tijdens een cursus voor startende ondernemers. Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op zaken als; wanneer je ondernemer bent, hoe je succesvol kunt worden, wat je zoal moet regelen, maar ook de “verplichte” administratie die je moet bijhouden. Wel vaker wordt door de aspirant ondernemer afgevraagd waarom er zoveel moet worden geadministreerd.

3. Erwin Damhuis - 'Toets twee als u vragen heeft over...''Om u snel van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u een keuze te maken uit de volgende opties: kies 1 als u een vraag heeft over…'

4. Toin Saris - 3 MKB trends voor 2016'Het geld ligt op straat, maar je moet wel willen bukken om het op te rapen.'

5. Richard S.T. de Vries - 4 adviezen voor effectieve workshopsDoor een verstandige aanpak levert een effectieve workshop winst op in termen van de verdere ontwikkeling van medewerkers, van teams en daarmee het bedrijf. Hoe dat in zijn werk gaat lees je in deze blog van bedrijfstrainer Richard S.T. de Vries.