Nieuws Actueel

Blogtop 5: Van bricks naar clicks, of toch niet?

Het is de trend van het moment: ketens vallen om en de winkelleegstand wordt steeds groter, terwijl de webwinkels oprukken. Maar volgens Fred Rutgers is dit niet reëel. Waarom niet, dat vertelt hij in zijn winnende blog. Gaan alle winkels inderdaad echt van de bricks naar de clicks? En lees vooral ook de blogs die het lijstje compleet maken.

Eveline Meijer 26 februari 2016

Luchtkasteel blogtop5 1

1. Fred Rutgers - Hoelang blijven we nog blind geloven in online luchtkastelen?Online shoppen is nog steeds een snel groeiende hype! Iedereen in de detailhandel lijkt ervan overtuigd te zijn dat alle aankopen verhuizen van de bricks naar de clicks. De consumenten bestedingen op internet blijven maar groeien en we zien steeds meer leegstand in de winkelstraten. Dat is jammer, en volgens mij niet reëel!

2. Sanne Cramer - Uitleg: Zo werkt Google zoekwoordenplanner Google heeft als de grootste zoekmachine een aantal mooie relevante tools ter beschikking. In deze blog leg ik uit hoe de zoekwoordenplanner werkt.

3. Paul Jansman - We moeten groeien!We doen het in Nederland heel goed op het gebied van ondernemerschap. In geen enkel ander hoogontwikkeld land nam het ondernemerschap de afgelopen tien jaar zo toe als in Nederland, zo blijkt uit gegevens van de Kamer van Koophandel. Samen met het Verenigd Koninkrijk behoort Nederland vandaag de dag tot de voorhoede van Europa op het gebied van ondernemerschap.

4. Nicole van den Heuvel - Fashion fittings Een schaar, tape en spelden… heel veel spelden. Dat komt bij een fitting van pas. Een fitting betekent het doorpassen van kleding, voordat het in productie gaat.

5. Ad van Beek - Verkopen of verleiden?’Elke dag een klein wandelingetje’ zei Gert-Jan, mijn fysiotherapeut, vorige week grijnzend tegen me. 'Kleine beetjes elke dag.'