Nieuws Actueel

Blogtop5: Behandel je klant online als koning met CRM

Een negatieve post over je bedrijf op social media kan je imago verpesten. Het CRM-systeem kan daar verandering in brengen. Blogger Arjan Nieuwbeerta vertelt daarover in de meest gelezen blog van de week. Benieuwd naar de rest van de blogtop5? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer | Foto: The Blue Diamond Gallery 30 december 2016

CRM blog

1. CRM: een musthave voor de moderne ondernemer - Arjan NieuwbeertaDoor de opkomst van de social media, is het zaak iedere klant als koning te behandelen. Een negatieve post op social media is namelijk voldoende voor jarenlange negatieve reclame. Iedereen googlet tegenwoordig eerst het bedrijf, op zoek naar ervaringen van anderen. Wat er online te lezen staat, beïnvloedt of ze wel of niet met je in zee gaan.

2. Laat randvoorwaarden randvoorwaarden blijven - Marianne SturmanHet gaat weer goed met de economie en dus komen er meer banen bij. Tegelijkertijd klagen opdrachtgevers steen en been, meer nog dan in crisistijd, dat het zo lastig is goed personeel te vinden. Ook al daalt de werkloosheid flink, op de meeste openstaande posities komen nog altijd meer dan voldoende reacties. Dit is dus niet de reden voor de onvrede. Wat is er dan wél aan de hand?

3. 8 tips voor een bloeiend bedrijf in 2017 - Richard S.T. de VriesTussen Kerst en Oud en Nieuw is het nuttig in de achteruit spiegel te kijken en te onderzoeken welke adviezen je gaat oppakken in 2017. Voor meer bloei en groei van je bedrijf. Ter inspiratie hieronder 8 adviezen.

4. Vlogtips: beeld, geluid en vorm - Maurice KruseOm de aandacht van je doelgroep vast te houden, is een goede beeld- en geluidskwaliteit van je vlog essentieel. Ook de vorm verdient aandacht.

5. De leidraad voor een positief beoordelingsgesprek - Noortje HendrikxDecember is traditioneel de maand van kerstpakketten, kerstborrels én… beoordelingsgesprekken. De pakketten en cadeaus zijn leuke jaarafsluiters, maar het beoordelingsgesprek kan juist zeer confronterend zijn. Tentoo geeft daarom tips hoe je het eindejaarsgesprek aanpakt. Maar let op; een beoordelingsgesprek start eigenlijk al in januari…