Nieuws Actueel

Blogtop5: wel of niet zakelijk elektrisch rijden?

Vlak na de Dag van de Duurzaamheid staat er een toepasselijk onderwerp op nummer één in onze Blogtop5. Blogger Jules Wijnhoven schreef over de keuze om wel of niet zakelijk elektrisch te rijden. Hij gaf handvatten om een weloverwogen keuze te maken. Benieuwd naar de rest van de top 5? Wij zetten 'm voor je op een rijtje.

deondernemer | Foto: ANP 21 oktober 2016

Elektrisch rijden 1

1. Moeten we als bedrijf elektrisch gaan rijden? - Jules WijnhovenVanuit mijn organisatie Bleeker Lease merk ik dat de elektrische auto veel debat oplevert bij bedrijven. Deze debatten zijn moeilijk te beslechten. Er zijn veel argumenten die een rol spelen bij het al of niet aanschaffen of leasen van een elektrisch voertuig. In deze blog handvatten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

2. Voor het eerst personeel aannemen: elke opties zijn er? - Antoinette EversWanneer je als startende ondernemer personeel aanneemt, komt er veel op je af. De volledige focus die je had op je eigen bedrijf, verschuift dan deels naar de verplichtingen die je krijgt als werkgever. Wat komt er allemaal kijken bij het aannemen van je eerste personeelslid. En waar kies je voor: loondienst of payroll?

3. Investeer in jezelf - Lorraine VesterinkWaarom hang je wel je telefoon aan de oplader als die bijna leeg is, maar laad je jezelf niet op? Je bent het waard om moeite, tijd en geld in jezelf te steken. Doe aan scholing en pak je rustmomenten.

4. Zo kies je de juiste locatie voor zakelijke events - Rene GelderblomEindopdrachtgevers kiezen bij de keuze voor een zakelijke eventlocatie steeds vaker voor de belevenisfactor, waardoor er een verschuiving ontstaat in de keuze van zakelijke evenementenlocaties naar onconventionele locaties.

5. Kan Big Data winkels helpen in hun strijd tegen webshops? - Fred RutgersIedereen praat erover, maar bijna niemand weet wat het is en hoe je er je voordeel mee kunt doen! Is Big Data een hype, opgeklopte lucht of een unieke kans voor winkels in hun strijd tegen de webshops?