Nieuws Actueel

Brenninkmeijer nieuwe regiomanager VNO-NCW Utrecht

Op 1 april 2016 is Helga Brenninkmeijer gestart als regiomanager VNO-NCW Utrecht/Eemland. Zij zal die functie combineren met haar rol als regiomanager MKB-Nederland in de provincie Utrecht, die zij sinds 2006 vervult.

Van onze redactie 4 april 2016

Utrecht zadelstraat

Op deze wijze wordt ook in de regio Midden vormgegeven aan de intensievere samenwerking tussen de verenigingen VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden. Vanuit het geïntegreerde bureau in Apeldoorn werken ruim twintig medewerkers aan het versterken van de regionale economie en het samenbrengen en verbinden van netwerken. Dat doen zij samen met bestuursleden, branches, bedrijvenkringen, kennisinstellingen en anderen.

UitdagingHelga Brenninkmeijer neemt de functie over van Alwin Roest, die per 1 april 2016 een nieuwe functie bij de gemeente Arnhem heeft gekregen. Brenninkmeijer: “Voor mij is deze nieuwe functie een mooie uitdaging die goed past bij de ontwikkelingen in ‘ondernemersland’ in de provincie Utrecht. Ik ben ervan overtuigd dat we door het bevorderen van meer samenwerking tussen de diverse stakeholders in de provincie het economisch klimaat voor ondernemers kunnen verbeteren.”