Nieuws Actueel

Business meets golf voor KIKA

DeOndernemer organiseert op 9 september een golftoernooi voor ondernemers bij BurgGolf Zoetermeer. De opbrengst komt volledig ten goede aan KIKA.

De Ondernemer 2 augustus 2016

Golfen KIKA

Ondernemers en vakgenoten uit de regio komen deze dag samen om te netwerken en golfen voor het goede doel. Het toernooi begint al mooi vorm te krijgen; 13 van de 18 flights zijn inmiddels gevuld.

De dag begint om 11:30 met een goede bak koffie of thee. Om 12:30 is de aftrap. Ben je nog geen ster in golf? Geen probleem, onder leiding van een erkende golfpro wordt er een golfclinic georganiseerd. De dag wordt afgesloten met een barbecue en een veiling waarvan de opbrengsten naar KiKa gaan. Wil jij hier ook bij zijn?

Deelnemen kan zo: 1. Hole sponsor "hole vlag met logo bedrijf" inclusief flight voor 4 personen €1.000,- 2. Flight €600,- (deelname voor 4 personen inclusief donatie aan KiKa 3a. Individuele deelname wedstrijd €150,- (deelname 1 persoon inclusief donatie aan KiKa) - in bezit van GVB 3b. Individuele deelname clinic €150,- (deelname 1 persoon inclusief donatie aan KiKa) - indien niet in bezit van GVB

Opgeven kan hier.