Advertorial van HWRG Investments

Advertorial Actueel

Coaching, kapitaal en advies op maat geven jouw onderneming (weer) vleugels

Wil jij jouw ICT- of detacheringsbedrijf naar een hoger plan trekken? In financieel onzekere tijden kan dat een behoorlijke uitdaging zijn. HWRG Investments geeft jou de handvatten, kennis en het vertrouwen om jouw onderneming te laten groeien.

Van onze redactie 28 juli 2020

Hwrg investsments

Meer weten over wat HWRG voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Kansen signaleren én realiseren

HWRG Investments helpt ondernemers om eindelijk de sprint te maken die er altijd al in zat. Door kapitaal te verstrekken, te coachen of te reorganiseren. Met jouw bedrijf heb jij natuurlijk grote plannen voor de toekomst. Maar hoewel je onderneming de potentie heeft om te groeien, loop je telkens vast op terugkerende knelpunten. De juiste hulp inschakelen kan dan dé oplossing zijn om nieuwe kansen te creëren en deze daadwerkelijk te verzilveren.

Kennis en kapitaal

Om je onderneming op weg te helpen, kan HWRG kapitaal verstrekken in ruil voor een belang in jouw bedrijf. Daarbij deelt HWRG kennis en ervaring, en geeft jou als ondernemer toegang tot een uitgebreid netwerk. Door kennis te delen, geld beschikbaar te stellen en processen te stroomlijnen, wordt er samen naar een winstgevendere organisatie toegewerkt. Zo helpt HWRG ambitieuze ondernemers om de beste versie van zichzelf te worden. “Je hoeft je er niet voor te schamen als je hulp vraagt om je bedrijf te laten bloeien. Je kunt er als ondernemer juist trots op zijn dat je daarvoor kansen pakt en de juiste mensen inschakelt. Door te sparren kijken we samen wat mogelijk is. En dat is meer dan je denkt.”

Advies op maat

Bij elke kapitaalinjectie is vertrouwen en een helder inzicht van zaken nodig. “Wij zijn zeer ervaren in het blootleggen van knelpunten en het realiseren van praktische oplossingen. Dat maakt ons slagvaardig, down to earth en pragmatisch in onze werkwijze. Zo komen we ook snel tot de kern, zonder ruis.” Door slimmer werken, betrouwbare investeringen of door juist door DGA’s (directeur-grootaandeelhouder, red.) te helpen een stapje terug te doen, helpt HWRG ondernemers op weer weg. “Samen kansen creëren, daar gaan we voor.”

Meer weten over wat HWRG voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie.