Nieuws Actueel

Creatieve samenwerkingsplek voor studenten en bedrijven

The Student Hotel opent in Amsterdam de deuren van TSH Collab. Het moet een ‘hybride plek en community waar mensen ruimtes delen, ontmoeten en inspireren’ worden.

De Ondernemer 19 januari 2017

ANP 47044999

TSH Collab is onderdeel van The Student Hotel Amsterdam City en te vinden in de ruimte waar voorheen Club Trouw was gevestigd. Het gebouw is gelegen aan de Amsterdamse Knowledge Mile, de Wibautstraat, de meest innovatieve en slimme straat van Nederland waar iedere dag meer dan 30.000 studenten komen en honderden kennisintensieve bedrijven gevestigd zijn.

Met TSH Collab wil het hotel de creativiteit bevorderen, de ondernemersgeest stimuleren en samenwerkingen mogelijk maken. TSH Collab wil een plek zijn waar zowel kleine, lokale startups en zzp-ers als medewerkers van multinationals zich thuis voelen en met elkaar in contact komen.

Faciliteiten

Er wordt ook flink samengewerkt met bedrijven uit de buurt. Zo kunnen leden gebruik maken van de naastgelegen Vondelgym, restaurant, cold press juice van Juice Brothers, laundry service, en VanMoof fietsen.

TSH Collab biedt verschillende memberships; flexibel werken tijdens kantooruren, een eigen bureau of kantoorruimtes die net als de hotelfaciliteiten 24/7 toegankelijk zijn. Ook zijn er verschillende meeting ruimtes en een auditorium voor 150 mensen die voor zowel members als niet members te boeken zijn voor onder andere presentaties en lezingen. Na Amsterdam City volgen de komende maanden TSH Collab locaties in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam West, Maastricht, Florence en Bologna.

Een lidmaatschap voor TSH Collab is verkrijgbaar vanaf € 210,- per maand.