Nieuws Detailhandel

Overzicht openingstijden supermarkten Oud en Nieuw 2022-2023

Oudjaarsdag, 31 december 2022 en Nieuwjaarsdag, 1 januari 2023, toch nog even snel de laatste (of vergeten) boodschappen doen? In dit overzicht de openingstijden op beide dagen van alle supermarkten.

Van onze redactie 29 december 2022

Champagne supermarkten oudjaar openingstijden

Foto: ANP.

Wil je alles weten over de winkelstraat?

Geïnteresseerd in het laatste nieuws over de winkelstraat? Over ondernemers, het bedrijfsleven? Meld je dan nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief, De Ondernemer Vandaag. Die ploft op doordeweekse dagen dan rond lunchtijd op je digitale deurmat. Gebruik deze link om je aan te melden.

Lees ook: Kerst zorgt voor recordomzet supermarkten: 1,17 miljard euro in één week

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH to go tijdens Oud en Nieuw 2022-2023

De grootste supermarktketen van Nederland opent de laatste dag van 2022 volgens de gebruikelijke openingstijden; de deuren sluiten echter eerder, in veel filialen. Op Nieuwjaarsdag zijn er veelal aangepaste openingstijden, vooral wat betreft de ochtendopening. Hier vind je de actuele openingstijden per winkel: ah.nl/winkels.

Dit is de meest gelezen blog van 2022 op onze website: consumentenpsycholoog Patrick Wessels over Albert Heijn - 'Pijnlijk hoe AH zich in bochten wringt om maar goedkoop te lijken'

Openingstijden Jumbo Oud en Nieuw 2022-2023

Verschillende vestigingen van de Jumbo supermarkten hanteren aangepaste openingstijden tijdens Oud en Nieuw. Verschillende filialen zijn maar een beperkte tijd open 1 januari bijvoorbeeld. Hier vind je een compleet overzicht van de openingstijden van de Jumbo tijdens Oud & Nieuw.

Lees ook: Openingstijden IKEA feestdagen 2022: wanneer open tijdens oud & nieuw?

PLUS openingstijden Oud en Nieuw 2022-2023

De supermarktketen PLUS is met ruim 550 vestigingen één van de grotere winkelketens van Nederland. De filialen van PLUS hanteren aangepaste openingstijden op de laatste dag van 2022 en de eerste dag van 2023. Een aantal filialen blijft bovendien gesloten. Hier vind je een overzicht van de openingstijden tijdens Oud & Nieuw.

Openingstijden Aldi tijdens Oud en Nieuw 2022-2023

Ook bij de Aldi zijn aangepaste openingstijden op 31 december en 1 januari. Die wisselen per filiaal. Hier vind je de openingstijden van de Aldi vestiging bij jouw lokale Aldi-super.

Openingstijden Lidl tijdens Oud en Nieuw 2022-2023

De supermarktketen Lidl is in de meeste gevallen geopend voor je boodschappen op nog het laatste moment. De ruim 420 winkels van de keten hanteren echter niet allemaal dezelfde openingstijden op 31 december en 1 januari. Hier vind je het complete overzicht van de verschillende openingstijden tijdens Oud & Nieuw..

Lees ook: Zoekvolume online supermarkten groeit, populariteit fysieke supermarkt daalt

Openingstijden Dekamarkt Oud en Nieuw 2022-2023

De bijna honderd vestigingen van de Dekamarkt zijn er voornamelijk in Noord-Holland, Zuid-Holland Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht. De meeste filialen hanteren andere openingstijden dan normaal. Actuele openingstijden van de vestiging in jouw gemeente vind je op dekamarkt.nl.

Dirk van den Broek openingstijden Oud en Nieuw 2022-2023

De meer dan honderd filialen van Dirk van den Broek zitten voornamelijk in de randstad. De vestigingen zijn op andere uren open dan normaal, en dat verschilt nogal. Hier vind je de openingstijden van jouw lokale winkel.

Openingstijden Coop tijdens Oud en Nieuw 2022-2023

De meeste openingstijden van Coop zijn geopend op 31 december en 1 januari. Veel vestigingen zijn geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Hier kun je nakijken of deze ook kloppen voor jouw lokale vestiging.

Lees ook: Openingstijden IKEA feestdagen 2022: wanneer open tijdens oud & nieuw?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws