Aangeboden door Driven

Branded Content Dienstverlening

Driven helpt werkgevers met mobiliteitsvraagstukken

Met advies op maat helpt Driven werkgevers en werknemers met hun mobiliteitsvraagstukken. Zodat mobiliteit kostenefficiënt, flexibel, duurzaam en gemakkelijk ingezet wordt. Driven is onderdeel van Louwman Group. Louwman Group is onder andere bekend als importeur van Toyota, Suzuki en Lexus in Nederland.

Sven Kok 14 juni 2021

Hét moment om noodzaak leaseautos onder de loep te nemen

Met advies op maat helpt Driven werkgevers en werknemers met hun mobiliteitsvraagstukken. Foto: Pixabay

Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen of het motiveren met een leaseauto. Het gaat om een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Thuiswerken nieuwe norm

Bijna een kwart van de thuiswerkers wil ook na corona thuis blijven werken. Het uitbetalen van de vaste kilometervergoeding is niet meer vanzelfsprekend. Werk je nog maar 3 dagen op kantoor, dan mag je ook maar voor 3 dagen vergoeding ontvangen. Hoe voer je deze veranderingen door in je organisatie? Hoe richt je mobiliteit in voor jouw medewerkers, in het nieuwe normaal?

Noodzaak om leaseauto’s onder de loep te nemen

Hebben werknemers die nu een auto van de zaak hebben, deze nog wel nodig? Een leaseauto kost gemiddeld € 9000 per werknemer, per jaar. Met dat budget kun je als werkgever een hoop andere mobiliteitsoplossingen inzetten. Leasecontracten hebben over het algemeen een lange looptijd van een aantal jaar. Dit lijkt voordelig op de lange termijn, maar is dat niet wanneer de auto weinig wordt gebruikt of als je het contract wilt ontbinden. Ondernemen is dynamisch en onvoorspelbaar. Hoe zet je mobiliteit zo efficiënt mogelijk in zodat je kan inspelen op onverwachte gebeurtenissen?

In 3 stappen naar mobiliteitsgemak

Iedere situatie vraagt om een andere invulling. Daarom kijkt Driven onderdeel van de Louwman Group en specialist in mobiliteitsoplossingen, graag met je mee. Je mobiliteit zo inregelen dat je flexibel blijft en dat het aansluit op de bedrijfsdoelstellingen, individuele behoeften en regelgeving. Een persoonlijke oplossing creëren die werkbaar is voor het hele bedrijf. Dat is mobiliteitsgemak. Driven helpt ondernemers in 3 stappen naar een werkbare aanpak: van onderzoek, naar advies tot implementatie.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.