Video Digitalisering

Deze experts vertellen hoe je als ondernemer nú moet digitaliseren

Wat moet je doen als ondernemer om online op te vallen en wat vooral niet? Hoe en waarom begin ik sowieso online? Dat alles stond centraal tijdens de live Digital Wake-Up van PSV, DPG Media en De Ondernemer die hieronder is terug te kijken.

Van onze redactie 2 november 2020

Digital wake up franken houtert hospes vandenham

De studiogasten van de Digital Wake-Up in het virtuele Philips-stadion, v.l.n.r. ceo Maarten Franken van Goodhabitz, Lucas van Houtert (hoofdredacteur Brabants Dagblad), contentmarketing/storytelling-expert Cor Hospes en presentator Robert van den Ham (content director De Ondernemer).

Met PSV-gastheer Frans Janssen opent de videosessie over het belang van een digitale strategie, ook bij een voetbalbedrijf als PSV. Het enorm toegenomen online bereik, hoe en waarom social media ingezet wordt en het succes van de webshop komt aan bod.

Maarten Franken, ceo van Goodhabitz, vertelt over de digitale geheimen achter de succesformule van zijn grootste online leerplatform van Europa. Wat te doen met online marketing, hoe word je online door de juiste klanten gevonden en pak je een 'klantreis' aan?

Cor Hospes, expert in onder meer contentmarketing en storytellng, neemt je mee op een enerverende reis vol scherpzinnige observaties over het veranderende medialandschap, de rol van social media hierin en welke keuzes in digitalisering je als ondernemer anno nu zou moeten durven en willen maken.

Lucas van Houtert, hoofdredacteur Brabants Dagblad, vertelt onder meer over de stappen die hij met zijn mensen maakte van papier (krant) naar online (website), de veranderende consument/klant en hoe data daar een rol in speelt.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.