Aangeboden door Gen25

Branded Content Digitalisering

Gen25 gaat naar de UK, Brexit ten spijt

De corona-pandemie heeft in ondernemend Nederland twee gezichten. Iedereen met een restaurant, evenementenbureau of theater heeft het ongekend zwaar. Maar ondernemers in e-commerce en aanpalende business zien hun groei juist versnellen.

Theo Loth 10 november 2020

Gijs martens gen25 ondernemer

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Gen25. Meer weten over de kansen van werken in de cloud voor jouw bedrijf? Hier vind je meer: gen25.com

Zo ook Salesforce- en AWS-partner Gen25. Het Amsterdamse bedrijf heeft in Londen een vestiging geopend om het groeiende aantal Britse klanten met mensen ter plekke te bedienen. Ondernemer Gijs Martens: ,,Ik ben ervan overtuigd dat de corona-malaise van voorbijgaande aard is. En na Brexit gaat het leven gewoon door.”

Bedrijven in de UK lopen voor op Nederland als het gaat om investeren in cloud-oplossingen. Het is een groeimarktwaar we een goede rol kunnen spelen. We hebben ambities om ook in andere landen actief te worden.” Gen25 is opgericht in 2006. ,,Ik kwam in aanraking met Salesforce, toen nog een onbekende speler op de Europese markt. De cloud-propositie sprak me sterk aan.” Gen25 is technologiepartner voor bedrijven die dankzij innovatieve clouds zoals Salesforce en Amazon betere klantrelaties opbouwen en efficiënter werken. Dat zijn grote ondernemingen als Corendon, De Bijenkorf en ABN AMRO.

Trouwe klanten

Gen25 helpt ook kleinere, snelgroeiende bedrijven, zoals Newday Offices, verhuurder van flexibele kantoorruimtes. ,,Ze verwachten een groeiende vraag naar flexplekken en vergaderruimtes, nu veel thuiswerkers toch af en toe buiten de deur willen werken of vergaderen.” Gen25 helpt Newday Office met het inrichten van Salesforce met de focus op de klantbeleving. ,,We kijken naar de hele klantreis, van eerste aanvraag tot vaste klant en tegelijkertijd maken we het hele proces ook goed inzichtelijk waardoor sales- en service-medewerkers betere en persoonlijkere service kunnen verlenen. Met als resultaat hogere tevredenheid en terugkerende klanten.”


‘Cloud gaat nooit meer weg’

Gijs Martens, Gen25

Als implementatiepartner en softwareontwikkelaar is Gen25 uitstekend ingevoerd in de gebruiksmogelijkheden van, en de techniek onder de clouds van Salesforce en Amazon (AWS). Het bedrijf heeft in de loop der jaren Salesforce-apps ontwikkeld die elk bedrijf snel en gemakkelijk kan inzetten voor klantprocessen, bijvoorbeeld rondom afspraken plannen en geautomatiseerde periodieke facturatie Zo gaan in de UK 5.000 medisch specialisten hun afspraken met cliënten beheren met Booker25, een Salesforce-app van Gen25.

Optimisme

Het optimisme van Martens is niet zomaar: ,,Het thuiswerken en videoconferencing heeft de laatste koudwatervrees voor cloud weggenomen. Steeds meer bedrijven zien de grote voordelen en de brede toepassingen van de cloud-platforms voor samenwerken en communicatie. Cloud gaat nooit meer weg.”

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Gen25. Meer weten over de kansen van werken in de cloud voor jouw bedrijf? Hier vind je meer: gen25.com