Advertorial van Canon

Advertorial Actueel

Vijf manieren waarop deze draagbare printer van Canon uw werkomgeving flexibeler maakt

Of u nu zelfstandig ondernemer bent, of voor een kleine, middelgrote of grote onderneming werkt, mobiel werken buiten de kantooromgeving wordt steeds populairder binnen een grote verscheidenheid aan sectoren en industrieën.

Van onze redactie 15 juni 2020

Canon pixma camera ondernemer werk

Bekijk hier de specificaties en mogelijkheden van de Canon PIXMA TR150 en hier van de Canon PIXMA TR150 met accu.

Het is belangrijk dat u over de juiste infrastructuur beschikt om onderweg te werken. Dit is cruciaal voor het opbouwen van relaties met klanten en collega’s, en het laten groeien van een succesvolle onderneming. Daarom hechten veel professionals meer dan ooit belang aan gemak en draagbaarheid van kantoorapparatuur wanneer ze onderweg zijn. Met de mogelijkheid om zowel on- als offline te printen, bieden de Canon PIXMA TR150 en PIXMA TR150 met accu de optimale mobiele werkbeleving voor degenen die documenten onderweg direct beschikbaar willen hebben, zonder de meerwaarde van robuustheid, connectiviteit, kwaliteit, bruikbaarheid en vooral draagbaarheid uit het oog te verliezen.

Robuust en veilig

Wanneer een fysiek kantoor ontbreekt en het gebruik van gedeelde ruimtes toeneemt, geldt voor veel taken op afstand dat extra aandacht voor de veiligheid nodig is. Publieke ruimtes zijn onbewaakt, er is veel kans op diefstal en ze vragen om extra aandacht, wat afleidend kan werken. Door te kiezen voor een printer, zoals de Canon PIXMA TR150, met een robuust, krasbestendig ontwerp en een anti-diefstelvergrendelingssleuf om de printer op tijdelijke locaties te beveiligen, kan de printer langere tijd relatief veilig worden achtergelaten.

Wireless connectiviteit

De mobiele (mede)werker van nu moet wireless verbinding kunnen maken met een smartphone, tablet of laptop en kunnen printen met verschillende iOS- en Android-ondersteunde apps of rechtstreeks vanuit PDF via bestanden en e-mail. Het kunnen werken met een compatibele en aangesloten printer is essentieel – daarom zijn modellen zoals de PIXMA TR150 compatibel met zowel de 2,4 GHz als 5 GHz band en kunnen ze rechtstreeks communiceren zonder dat een router nodig is – ideaal voor mensen die onderweg zijn. De PIXMA TR150-modellen zijn niet alleen compatibel met Mopria en AirPrint, maar bieden ook de mogelijkheid om met de Canon PRINT-app via PIXMA Cloud Link documenten te printen die zijn opgeslagen bij cloud-accounts zoals Google Drive, Evernote en meer. Iets dat echt meerwaarde biedt aan mobiele medewerkers.

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Behoud van kwaliteit

Het gemak van snel printen is natuurlijk meer dan wenselijk, maar het behoud van de kwaliteit is tevens een belangrijk aandachtspunt bij mobiel werken. Hybride inkt met een speciale zwarte pigmentinkt zorgt voor scherpe tekst, terwijl de kleuren op basis van kleurstoffen levensechte fotoprints produceren die een levensduur hebben tot 100 jaar wanneer ze in een album worden bewaard. De PIXMA TR150 produceert hoogwaardige graphics, afbeeldingen en tekst; of het nu gaat om last-minute presentaties, grafieken en diagrammen, contracten of foto’s zonder witrand met afmetingen tot A4, de TR150 met accu kan met één lading snel 330 prints produceren.

Efficiënt inzetbaar

In het verleden werden draagbare printers gedwongen een compromis te accepteren op het gebied van de gebruikersinterface om een compact en lichtgewicht ontwerp mogelijk te maken. Nu mobiele medewerkers steeds complexere taken moeten uitvoeren, zijn efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van groot belang. Voor snelle printresultaten kunnen gebruikers tot vijf vooraf opgeslagen aangepaste sjablonen opslaan die rechtstreeks vanaf het scherm van de printer zijn te printen. Het scherm is een verbeterd hoge resolutie 1,44” zwart-wit OLED-scherm met realtime weergave van inktniveau, verbindingsstatus en accucapaciteit.

Optimale draagbaarheid

Om verschillende redenen wordt versneld afscheid genomen van vaste werkplekken. Een printer voor onderweg dient verschillende functies te bieden om het tot een nuttige vervanger van de kantoorprinter te maken, maar de werkelijke meerwaarde ligt in de draagbaarheid. De PIXMA TR150 is licht, compact en past moeiteloos in de meeste standaardtassen. En de uitvoering met een accu kan met een volle lading meer dan 300 prints maken. Met de compatibele oplader voor in de auto of een draagbare powerbank is de printer onderweg gemakkelijk op te laden wanneer deze niet in gebruik is.

Canon’s nieuwste PIXMA TR150 en PIXMA TR150 met accu vormen een onmisbare oplossing voor de moderne werkgever en mobiele professionals van vandaag. Deze printermodellen vormen de basis voor de werkplek van de toekomt – een werkplek die echt overal kan zijn.

Bekijk hier de specificaties en mogelijkheden van de Canon PIXMA TR150 en hier van de Canon PIXMA TR150 met accu.