Kennis E-commerce

Skrill en iDeal in jouw webshop

Denk je aan Skrill en iDeal in jouw webshop? Het zijn makkelijke methoden om af te rekenen. Skrill ken je misschien van online weddenschappen. Bij online casino’s is het de gebruikelijke online wallet die veel spelers gebruiken. In Nederland is het verder niet zo bekend om hier gebruik van te maken.

Van onze redactie 8 juni 2022

Skrill ideal betaling webshop

Toch is Skrill een van de betaalmethoden die je kunt toevoegen aan jouw webshop. Dat kan bij Jimdo, bij Wix en bij andere aanbieders. Of met een eigen webshop via WordPress natuurlijk, in combinatie met WooCommerce. In dat geval zijn er plugins beschikbaar die je kunt gebruiken.

Skrill en andere betaalmethoden

Je kunt onder andere Skrill en iDeal toevoegen aan jouw webshop. Op die manier maak je betalingen mogelijk via iDeal (https://www.deondernemer.nl/webshop-maken-met-ideal/) of vanuit de wallet met Skrill.

Het gaat in de beide gevallen om online betaalmethoden, waarmee je het jouw klanten makkelijker maakt. Dus merk je dat veel van jouw klanten graag Skrill gebruiken? Er is een plugin beschikbaar voor WordPress en WooCommerce:

Skrill en iDeal in jouw webshop

Met Skrill en iDeal in jouw webshop maak je het klanten een stuk makkelijker om af te rekenen. Je zorgt er als het ware voor dat ze de wallet of het online systeem kunnen gebruiken dat ze gewend zijn. Dat draagt bij aan het vertrouwen dat ze hebben in jouw webwinkel.