Nieuws Actueel

Enschedese Mrs. Brown breidt uit met koffie- en theehuis

De Enschedese Rianne Reterink breidt haar zoete lekkernijenzaak Mrs. Brown aan de Walstraat uit. De onderneemster heeft de leegstaande ruimte naast de zaak erbij gehuurd en gaat die ruimte inrichten als thee- en koffiehuis. De patisserie is tijdelijk gesloten vanwege de verbouwing. Dat meldt De Twentsche Courant Tubantia.

Van onze redactie 4 januari 2017

Brown patisserie

Eigenaresse Rianne Reterink had twee jaar geleden bij het openen van haar eigen zaak de droom haar patisserie uit te breiden, maar vond dat destijds nog iets te ambitieus. De situatie is nu zo veranderd dat de droom uitvoering krijgt. Reterink merkt dat het op dit moment heel goed met haar zaak gaat en dat de tijd goed is om extra activiteiten te ontwikkelen.

Eigen koffieboon

De koekbakker wijkt met de opening van haar thee- en koffiehuis niet af van haar formule, zo worden alleen zoetigheden en warme dranken geserveerd. Bij de opening onthult de eigenaresse de menukaart voor het koffiehuis. ,,Ik wil er nog niet te veel over kwijt, maar er komen in ieder geval nieuwe gebakjes en Mrs. Brown krijgt een eigen koffieboon'', vertelt de eigenaresse.

Franse uitstraling

Bij de verbouwing krijgt ze veel hulp van haar vrienden en familie zodat het klaar is voor de grote opening op vrijdag 17 februari. Rianne Reterink: "Het koffiehuis krijgt een Franse uitstraling. Als mensen aan Mrs. Brown denken, zien veel mensen een oude tante met een grijze knot voor zich. Met de aankleding van mijn zaak wil ik die gedachte een beetje doorbreken."

Fotograaf: Anina Romita