Aangeboden door DELTA Zakelijk

Branded Content Actueel

Feesten, dineren en vergaderen in Zeeuws industrieel erfgoed

Louk Peperkamp (34) heeft een zwak voor industrieel erfgoed. Denk aan verlaten loodsen op voormalige scheepswerven, of monumentale fabrieksruimtes aan de rand van de stad. Als klein jongetje klom-ie stiekem over de hekken van het Scheldeterrein om op avontuur te gaan. En nu organiseert hij als directeur van Peperkamp Producties al tien jaar lang op precies dat soort plekken de leukste evenementen.

Van onze redactie 8 juli 2020

Louk Peperkamp Delta

Louk Peperkamp, directeur van Peperkamp Producties. Foto: Ruben Oreel

Rauwe uitstraling

,,Dansfeestjes, bedrijfsfeesten, congressen, concerten, sterrendiners, , pop-up restaurants, foodtruckfestivals.” Louk somt met plezier het lijstje op van de verschillende evenementen die hij de afgelopen jaren organiseerde in De Lasloods, een voormalige constructiehal van zo’n 1.600 vierkante meter met uitzicht op de Vlissingse vissershaven. ,,In de randstad heb je meer van die industriële schatten, maar wij zijn één van de weinige in Zeeland die dit soort plekken omtoveren tot unieke locaties.”

Zakelijk de ruimte krijgen

Waarom vertrekt hij dan niet naar de randstad, als daar meer te ontdekken valt? ,,Ik ben met de zee en het zand opgegroeid. Vlissingen zit in mij, dus hier wil ik ondernemen. Bijna alles wat we afnemen komt uit een straal van vijf kilometer, en ook de mensen die we inhuren voor onze evenementen wonen in de buurt. We krijgen hier letterlijk en figuurlijk de ruimte om te experimenteren, om iets gewoon te doen. Bovendien worden in die lokale loyaliteit ook weer beloond door veel bedrijven in de regio die bij ons zakelijke events organiseren.”

Wil jij weten hoe DELTA Zakelijk jouw bedrijf verder kan helpen? Met de flexibele mogelijkheden voor zakelijk internet kan het aanbod aan jouw wensen worden aangepast. Meer weten? Klik dan hier.

''DELTA heeft ons geholpen om samen met de gemeente Vlissingen het kostenplaatje in orde te krijgen. Bovendien hebben ze de boel snel aangelegd zodat we op tijd open konden''

Louk Peperkamp, De Lasloods

Snelle service van DELTA Zakelijk

Het eerste evenement dat Louk in De Lasloods organiseerde was een hackathon. ,,Stel je voor: driehonderd studenten die 24 uur online moesten zijn, terwijl er nog geen internet lag. Er moest een datakabel getrokken worden van de verdeelkast naar de loods. We moesten snel handelen, maar de meeste aanbieders waren duur en konden pas aan de slag na onze officiële opening.”

,,DELTA heeft ons toen geholpen om samen met de gemeente Vlissingen het kostenplaatje in orde te krijgen. Bovendien hebben ze de boel snel aangelegd zodat we op tijd open konden. Vooral als je snel moet handelen, is die service erg waardevol.”

Ook een snelle en betrouwbare internetpartner nodig voor jouw bedrijf? Klik dan hier voor de flexibele mogelijkheden bij DELTA Zakelijk

tracking pixel
tracking pixel