Nieuws Actueel

Gezocht: maatschappelijk betrokken ondernemers

Bedrijven, organisaties en instellingen van de Noord-Veluwe zijn op zoek naar de ‘meest sociaal-maatschappelijk betrokken ondernemer’ in de regio. Tot 1 juli kunnen zij kandidaten aandragen. Daarna buigt de jury zich over de nominaties en kiest daaruit diegene die de negentiende Linnaeus onderscheiding in ontvangst mag nemen.

De Ondernemer 2 juni 2016

Ondernemers Maatschappelijk Flevoland

De jury kiest uit de nominaties de kandidaat die het hoogste scoort op criteria zoals het voeren van een goed en sociaal personeelsbeleid, inspirerend leiderschap, toekomstgerichte bedrijfsvoering, ambassadeursfunctie, positieve beleidsvoering t.o.v. milieu en milieubewustzijn; kortom een ondernemer met een aantoonbaar groot sociaal maatschappelijk hart.

Ieder jaar wordt in januari deze onderscheiding uitgereikt tijdens De Ontmoeting, de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van De Maatschappij, de Bedrijvenkring Harderwijk, Bedrijvenkring Ermelo en VNO-NCW Midden. Dit jaar vindt De Ontmoeting op 12 januari plaats.

De juryDe jurycommissie is dit jaar aangevuld met de heer Bieze, algemeen directeur-CEO Bieze Food Group en voorzitter VNO-NCW Noord-Veluwe en mevrouw drs. Rianne van Eijk, regiodirecteur ’s Heerenloo Ermelo. De vaste kern van de jury bestaat uit de heer Jos Disselhorst, business accountmanager gemeente Harderwijk, ing. Henk Meijer, directeur bedrijven Rabobank Noord Veluwe en Francine Meijerink, bestuurslid De Maatschappij, dept. NW Veluwe en Flevoland en gerechtsdeurwaarder.