Nieuws Actueel

Groenlose visagiste (47) is Libelle's nieuwste beautyvlogger

Susan Hoffman (47) uit Groenlo wist al vroeg in welke richting ze het moest zoeken. In 2012 nam ze de stap naar een eigen onderneming. Onlangs kwam er een nieuwe uitdaging op haar pad: beautyvlogger bij Libelle.

Rob Wissink | Foto: Frans Nikkels 18 oktober 2016

Susan Hoffman Groenlo Frans Nikkels

Een veelzijdige eenpitter, zo mag je Susan Hoffman gerust noemen. ,,Ik volgde een kappersopleiding en ben daarna aan de slag gegaan in een kapsalon.

Topvisagist

Ik had het geluk dat ik topvisagist John Kattenberg eens mocht assisteren. Na die ervaring wist ik dat ik het liefst met mooi maken bezig wilde zijn. Daarna heb ik vijftien jaar voor House of Orange gewerkt, waar ik de visagie deed van modellen op locatie.''

Naturel

Haar kennis en ervaring leidden tot een ongekunstelde, natuurlijke look. ,,Vrij veel visagisten houden van extreem: dikke lagen make-up, felle kleuren, extravagante kapsels. Ik houd zelf meer van naturel. Zelf loop ik ook niet de hele dag rond alsof ik naar een feestje ga.''

De tekst gaat verder onder de foto

Foto: Frans Nikkels

Webwinkel

De laatste jaren richt Susan zich nadrukkelijker op haar bedrijf, Vellvé. Vanuit haar kantoor aan huis doet ze de distributie van een aantal exclusieve beautymerken voor fyieke winkels en webshops. Daarnaast heeft ze een eigen webwinkel in beautyproducten. ,,Ik verkoop onder meer aan grote parfumerieketens zoals Douglas en Pour Vous.'' Ze wil haar ondernemerschap zo flexibel mogelijk invullen en uitbreiden met het geven van visagieworkshops.

,,Ik ben net begonnen als beautyvlogger bij Libelle TV. Een beetje eng nog, maar wel erg leuk!''