Nieuws Actueel

Haarle heeft beste Overijsselse fietsenzaak

De beste tweewielerwinkel van Overijssel staat aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, in Haarle. WRbikes is uitgeroepen tot de nummer 1, zo weet De Stentor.

Van onze redactie 24 januari 2017

Fiets trapper

De fietsenzaak aan de Molenweg streed met ongeveer tweehonderd concurrenten uit Overijssel om de titel. De verkiezing is een jaarlijkse competitie, georganiseerd door de branche-organisatie. Zaken die minstens 75 stemmen van klanten kregen, mochten meedingen naar de uitverkiezing.

Hoogste cijfer

WRbikes scoorde 86 stemmen. Het gemiddelde cijfer van 9,4 was het hoogst. Klanten beoordeelden op klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, assortiment en kennis van medewerkers. ,,We werken zo goed en snel mogelijk, zodat mensen in het weekend van hun hobby kunnen genieten", zegt Wim Rechterschot, mede-eigenaar van de fietsenzaak, waarin ook zijn vrouw en zoon werken.

Vakjury

WRbikes richt zich op racefietsen, mountainbikes en elektrische mountainbikes. Een vakjury en mystery shopper bezoeken de zaak binnenkort, ter jurering voor de landelijke prijs die op 3 april bekend wordt gemaakt.