Nieuws Actueel

Hangover Bar biedt eerste hulp bij katers

Wie na een avondje stappen last heeft van een enorme kater, kan eind september herstellen bij de eerste Nederlandse Hangover Bar in de Pijp, meldt Het Parool

Redactie Het Parool 7 september 2016

Hangover Bar Pijp

De tijdelijke bar is de nieuwste marketingstunt van Joep Verbunt, die eerder het brein was achter het tomatengevecht op de Dam, de bubbelbadtaxi, de bubbelbadbioscoop en de discosupermarkt. De Hangover Bar is in het laatste weekend van september van 10.00 tot 18.00 uur geopend voor mensen die een flinke kater hebben en wel wat verzorging kunnen gebruiken.

Uitslaapzaal

De bar aan de Jan Steenstraat 80 is ingericht als grote uitslaapzaal waar tussen de planten en palmbomen allemaal bedden staan. Ieder bed is voorzien van een eigen tv-scherm waarop de 'patiënten' een film kunnen bekijken.

Zuurstofbar

Om de kater zo snel mogelijk te bestrijden zijn er hapjes en (non-alcoholische) gezonde drankjes. Ook is er de mogelijkheid om een maaltijd te bestellen en is er een zuurstofbar aanwezig om de longen te zuiveren.

Gratis aanmelden

Amsterdammers die verwachten op vrijdag 23 september, zaterdag 24 september of zondag 25 september een enorme kater te hebben, kunnen zich gratis aanmelden.