Nieuws Actueel

MassiveMusic: via feestjes in Cannes naar werelddeals met miljoenenbedrijven

Wat voor Hans Brouwer begon met het organiseren van een feestje in Cannes, is uitgelopen op het runnen van een miljoenenbedrijf dat met 's werelds grootste ondernemingen in zee gaat. Tijdens de Week van de Ondernemer in de RAI in Amsterdam vertelde de succesvolle zakenman ons over groei, personeel en ambities voor 2019.

Robbert Daalder 27 november 2018

Hans Brouwer Massive Music Wvd O

,,Het is inderdaad begonnen met het organiseren van feestjes op het reclamefestival in Cannes. Tijdens de Cannes Lions", vertelt hij in het interview met De Ondernemer-hoofdredacteur Robert van den Ham. ,,Voor de naamsbekendheid van het bedrijf was dat heel goed. Je hebt daar in een week tijd alle belangrijke partijen en personen bij elkaar. We hebben dat feest jaar voor jaar langzaam kunnen uitbouwen. Dat is goed voor je merkbekendheid."

Toch vertelt Brouwer dat niet alleen zijn beroemde feesten er voor hebben gezorgd dat MassiveMusic nu een speler van internationale allure is. ,,We hebben ons vooral kunnen onderscheiden met de kwaliteit van het werk. Een feest is leuk, maar er moet wel iets achter zitten. Met MassiveMusic zijn we daar nu bijna 19 jaar mee bezig."