Aangeboden door Rozet Arnhem

Branded Content Horeca

Voor een inspirerende bedrijfsbijeenkomst ga je naar Rozet Arnhem

Vergaderen of een bedrijfspresentatie geven kun je op veel plekken. Zo’n bijeenkomst combineren met een creatieve activiteit, naar wens geheel verzorgd met eten en drinken, dat kan bij uitstek op deze unieke locatie in hartje Arnhem.

Anke Derkse 1 september 2022

Voor een inspirerende bedrijfsbijeenkomst ga je naar Rozet Arnhem

Het vijf verdiepingen tellende Rozetgebouw is een in het oog springend pand met een diversiteit aan taal, kunst en erfgoed. Zo is er de bibliotheek, worden er muziek- en danslessen gegeven en vind je er het Erfgoedcentrum Arnhem. Maar dat is niet alles: in dit prachtige en multifunctionele gebouw vind je een grote verscheidenheid aan ruimtes die plaats bieden aan groepen van vier tot honderd personen. Al deze ruimtes zijn, al dan niet in combinatie, te huren door (mkb-)bedrijven en andere organisaties.

Je kunt er je jaarplannen presenteren, congressen en seminars houden en (internationale) conferenties. De faciliteiten zijn uitgebreid: uiteraard is er in iedere ruimte een digibord en flip-over, maar er kan ook gezorgd worden voor live-streaming inclusief de juiste belichting en geluid. Vanuit elke plek op de wereld kunnen de conferentiegangers volwaardig deelnemen doordat ze kunnen meekijken, -luisteren én -praten.

"Een bedrijf kan bij ons ’s morgens zijn jaarplannen presenteren, aansluitend een lunch gebruiken en ’s middags een workshop edelsmeden volgen"

Patrick Ellenbroek, Rozet

Het nuttige met het aangename verenigen

Oké, zul je denken, alle genoemde zaken kan ik ook prima bij andere locaties doen. Bij Rozet Arnhem kun je al deze zakelijke activiteiten naadloos combineren met ontspannende en zo je wil creatieve activiteiten. Patrick Ellenbroek van Rozet schetst enkele mogelijkheden: ,,Een bedrijf kan bij ons bijvoorbeeld ’s morgens zijn jaarplannen presenteren aan het personeel, aansluitend een lunch gebruiken en ’s middags een workshop edelsmeden volgen of een themawandeling maken door Arnhem. Ook is het mogelijk om een rondleiding te krijgen in het gebouw zelf langs de diverse, wisselende tentoonstellingen. Als afsluiting trakteer je je personeel dan nog op een borrel of barbecue op ons dakterras waar je een fantastisch uitzicht hebt over de stad.”

Zo maar enkele voorbeelden van de vele verschillende mogelijkheden die Rozet Arnhem biedt. In het gebouw is keuze uit maar liefst tweeëntwintig verschillende ruimtes, variërend van grote en kleine vergaderzalen via computerlokalen tot muziek-, theater- en danslokalen.

Auditorium met modernste multimediafaciliteiten

,,In overleg is heel veel mogelijkheid bij ons”, aldus Patrick. ,,Wij ontzorgen je volledig in het faciliteren van je event. Of dat nu een kleine vergaderruimte voor vier personen met koffie is of dat je het hele pand afhuurt voor een personeelsdag voor zesduizend man met ‘alles erop en eraan’. En alles wat er tussen zit. Zo kun je je doelstellingen voor de komende jaren presenteren in ons auditorium op de vijfde verdieping – met adembenemend uitzicht over de stad – en aansluitend de aanwezigen uitnodigen voor een lunch. Daarna verzet je de zinnen met een actieve workshop of een stadswandeling met het thema mode. Om het helemaal compleet te maken, kunnen we nog een diner, barbecue of borrel op het naastgelegen panoramaterras verzorgen. Daar is het dan relaxed napraten en wie weet komen er dan nog wel meer briljante ideeën opborrelen voor het komende jaar.”

Het auditorium is overigens voorzien van de modernste multimediafaciliteiten zoals beamers, camera’s, loopmicrofoons, headsets en licht. Er is plaats voor honderd mensen en er kunnen zowel videoregistraties als een livestream worden verzorgd.

Goede bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer

Het Rozetgebouw is zowel per auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. De bus stopt vlak voor de deur en het is vijf minuten lopen van het station. De nabijgelegen parkeergarage Rozet biedt plaats aan 450 auto’s. Ook voor bedrijven buiten Gelderland is het Rozetgebouw aantrekkelijk. Het Holiday-Inn hotel ligt aan de overkant van de straat. Tel daarbij op dat Arnhem ongeveer even ver van Groningen als van Maastricht, Zierikzee of Den Helder ligt. Behoorlijk centraal gelegen dus vanuit alle hoeken van het land.

Kijk voor meer informatie op de website van Rozet Arnhem.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws

tracking pixel