Aangeboden door Brasserie de Boerderij

Branded Content Horeca

Brasserie de Boerderij: zakelijke ontmoetingsplek in een ontspannen, sfeervolle ambiance

Aan de rand van het mooie Sonsbeekpark, op de Parkweg 2 in Arnhem, ligt op steenworpafstand van het Arnhemse stadscentrum 'de welbekende 'Brasserie de Boerderij. Dé plek om bourgondisch te genieten in een ontspannen, sfeervolle ambiance. En tevens een inspirerende plek voor een vergadering, training of zakelijk evenement.

Crissy Mulder 28 juni 2022

Brasserie de boerderij

Tobias Haagsma, eigenaar van Brasserie de Boerderij.

Mogelijkheden Brasserie de Boerderij

Meer weten over de mogelijkheden die Brasserie de Boerderij biedt? Hier vind je de verschillende mogelijkheden.

Bij Brasserie de Boerderij vind je een serre met uitzicht aan de parkvijver (tot 30 personen), een sfeervol restaurant, met een uitzicht op het Arnhemse Sonsbeekpark en twee vergaderruimtes (tot 25 personen), zeer geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Dankzij de prachtige omliggende natuur heb je hier echter niet direct het gevoel dat je in een zakelijk omgeving zit, zegt eigenaar Tobias Haagsma. Hier spreek je af en ontmoet je elkaar, gepland of ongepland. De locatie, naast de A50/ A12 en vlakbij het centrum van Arnhem, is eenvoudig aan te rijden en parkeren is gratis. Dat gecombineerd met het mooiste uitzicht van Arnhem - op het SonsbeekPark - maakt dit restaurant tot een geweldige (zakelijke) ontmoetingsplek.”

Als je vooruitkijkt en de toekomst rooskleurig inziet, straal je dat uit

Brasserie de Boerderij ervaart beslist geen hinder van personeelstekort. „Wij hebben Corona positief opgepakt. We maakten muziek, traden op in bejaardenhuizen en deden mee aan het Rad van Fortuin. Kortom, mijn compagnon en ik hebben samen met ons personeel zo veel mogelijk dingen ondernomen om de coronaperiode goed door te komen. Uiteindelijk waren die twee jaar zo om.”

"Het glas is altijd halfvol en dat willen wij ook blijven uitstralen”

In deze periode deed Tobias Haagsma zijn personeel een belofte. Als we dit overleven, neem ik iedereen mee op vakantie naar Portugal. Zo gezegd, zo gedaan. We pakten het vliegtuig en vierden een week lang feest. En het allermooiste? Iedereen is gebleven! Niemand heeft zijn ontslag ingediend. Ik investeer in mijn personeel en krijg dat ook terug. Commitment heet dat. Op diezelfde manier investeer ik ook in mijn zakelijke relaties. Betrouwbaarheid en vasthoudendheid en je afspraken nakomen, daar geloof ik in. Ik stond er dan ook niet van te kijken toen mijn klanten na Corona weer in de rij stonden. Dat heeft alles te maken met onze positieve instelling. Het glas is altijd halfvol en dat willen wij ook blijven uitstralen.”

Bewuste focus op Bourgondisch genieten

In het verleden had Haagsma, samen met zijn compagnon, meerdere horecazaken. Dit heeft hij bewust teruggebracht naar één horecazaak. Alle focus gaat nu uit naar Brasserie de Boerderij, waar goed Boergondisch genieten, voor een zakelijke lunch, brunch of diner, centraal staat. „Bij ons ervaar je op alle momenten van de dag de kwaliteit van echt lekker eten, natuurlijk met de beste wijnen geserveerd. Daar kun je dan ook je zakelijk gezelschap mee ontvangen. Die zakelijke ‘meeting’ sluit je vervolgens af met een mooie wandeling door het park, voor de nodige ontspanning. Kortom, wij hebben alles in huis voor de beste businesservaring op één plek.”

"BBQ nemen wij serieus, zo leggen we gerust een entrecote van zeven kilo op de grill”

Oesters, kreeft en een goed glas wijn

De keuken? Die is Frans en heerlijk bourgondisch, zegt Haagsma. „Wij weten wat onze gasten lekker vinden: oesters, kreeft, tonijn, biefstuk, een uitgebreide lunch en een goed glas wijn. Wij rommelen niet met eten, maar gaan voor eerlijke kwaliteit. Een tarbot is hier een tarbot. En BBQ nemen we serieus. Zo leggen wij gerust een entrecote van zeven kilo op de grill. Die snijden we dan in plakken en serveren we uit. Bourgondisch genieten noemen wij dat.” De kaart? Die varieert maandelijks. Van een twee tot vijf gangenmenu. Centraal staan de dagverse producten met een bijpassend wijnarrangement.” Voor groepen vanaf dertig personen is er ook een buffet of dinerarrangement.

Alle ingrediënten voor een geslaagd personeelsuitje

Volgens Haagsma is omgeving Arnhem tevens een perfecte locatie voor een bedrijfsuitje. Er zijn allerlei activiteiten te ondernemen en de binnenstad is werkelijk prachtig om te bezoeken. Op zoek naar een goed begin of eindpunt voor dat personeelsuitje, dat zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar is? Denk dan eens aan Brasserie De Boerderij. Bij ons kun je probleemloos terecht met een grote groep voor lunch, diner of BBQ. Bijvoorbeeld op ons terras, waar wel 200 man past. En staan er naast een heerlijke culinaire delicatesse nog andere activiteiten op de planning? Dan denken wij graag met je mee en plannen we samen een onvergetelijk bedrijfsuitje op onze rustgevende locatie.”

Mogelijkheden Brasserie de Boerderij

Meer weten over de mogelijkheden die Brasserie de Boerderij biedt? Hier vind je de verschillende mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws