Video Actueel

Charlotte Melkert (Equalture) kanshebber LOEY Talent Award

Spannende weken voor Charlotte Melkert, genomineerd voor de LOEY Talent Award 2019. En intussen zet ook de groei van Equalture, het techbedrijf van haar en tweelingzus Fleur, goed door.

Redactie De Ondernemer / MVO 21 juli 2019

Equalture fleur charlotte melkert

Equalture is een screening- en matchingtool met één heldere missie: het bieden van een eerlijke kans om werkzoekenden te koppelen aan het juiste bedrijf. En die missie is volop aan het slagen, blijkt onder andere uit de groei in omzet én menskracht. Charlotte Melkert is medeoprichter van Equalture en genomineerd voor een LOEY Talent Award. Samen met haar tweelingzus Fleur stapte ze eerder dit jaar in voor de videoserie Werkverkeer (bekijk de video hierboven).

Lees ook: Tweelingzussen Melkert: 'Onze combi van features is revolutionair'

Award voor ambitieuze online ondernemer

De LOEY Talent Award wordt dit jaar voor de vierde maal uitgereikt aan een ambitieuze online ondernemer die groei en innovatie bewerkstelligt en hiermee anderen in de Nederlandse online industrie inspireert. Het LOEY Expertpanel bestaande uit online professionals en deskundigen heeft uit alle nominaties die zijn voorgedragen door de Stichting LOEY uiteindelijk 9 vrouwelijke ondernemers geselecteerd. Alle aangedragen ondernemers zijn beoordeeld op hun bewerkstelligde groei, innovatie en inspiratie, waarbij de nadruk is gelegd op de ontwikkeling die de ondernemer heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren.

De andere genomineerden

De acht andere genomineerden bestaan uit (in alfabetische volgorde): Wendy Bogers (Ligo), Loes Daniels (FlightGiftCard), Judith Eyck (Vakanties.nl), Els van der Helm (Shleep), Kristel Kuit (Headroom), Thalita van Ogtrop (The Next Closet), Suzanne van Straaten (Sprinklr.co) en Graciëlla van Vliet (Closure).