Nieuws Actueel

Inspirerende groeilunch van de gemeente Enschede

Voor een select gezelschap ging het Business Festival van start met een leerzame groeilunch. De gemeente trakteerde haar gasten tijdens een lunchbijeenkomst op een presentatie van producer, auteur, inspirator en rebel Patrick van der Pijl, oprichter en baas van internationaal strategie consultancybureau Business Models Inc.

Redacteur | Foto: Business Models Inc. 2 november 2018

Patrick van der Pijl

Van der Pijl staat bekend als een specialist in het ontwerpen van nieuwe businessmodellen voor corporateorganisaties en startups. Van der Pijl is producent van het boek ‘Business Model Generation’, dat al in dertig talen is uitgegeven en er werden meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. Van zijn hand verscheen het eveneens succesvolle ‘Ontwerp een betere business’.

De gemeente Enschede wil graag bedrijven inspireren en faciliteren in hun groei door kennisdeling en netwerkgelegenheid te bieden. Het Ondernemersloket Enschede is het eerste aanspreekpunt voor bedrijven. Voor alle vragen over gemeentelijke zaken kan men hier terecht. Denk aan onderwerpen als bedrijfshuisvesting, milieuzaken, vergunningen, bereikbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken.

Zij denken daarin graag mee en kennen de snelste weg binnen de gemeente. Op www.enschede.nl/ondernemen staat alle informatie over ondernemen in Enschede.