Aangeboden door ResultaatGroep

Branded Content Actueel

82% van IT-managers nóg kritischer met inhuren personeel

Met een toenemend aanbod van beschikbare ICT-medewerkers in de markt, geeft 82% van de organisaties aan kritischer dan ooit te kijken naar het resultaat dat met de werkzaamheden beoogd wordt. Bewezen kennis en kunde, zowel technisch als qua aanpak is altijd het belangrijkste aspect geweest waarop organisaties ICT-specialisten hebben geselecteerd voor hun bedrijfskritische ICT-projecten en -beheer.

Van onze redactie 22 juni 2020

It managers inhuur personeel resultaatgroep

En dat is ook logisch, zegt Afsha Alam, manager IT-oplossingen bij ResultaatGroep. “Al een tijdje is de trend gaande dat specialisten meer worden afgerekend op wát ze bereiken en de route die ze daarbij hebben bewandeld, dan puur op hun aanwezigheid. Ik wil aan de hand worden genomen bij wat ik kan verwachten, wat er gaat gebeuren en wat ik daarmee in handen heb. De IT-manager van nu wil dus ook veel liever praten over het werk dat de specialist komt uitvoeren en wat dat voor zijn organisatie betekent, dan over de specialist zelf.”

Plan nu een online kennismaking met Afsha of Romy en daag ze uit met uw
IT-vraagstuk! Zij helpen u met de vraagstukken over het inhuren van IT personeel. Vraag hier uw online kennismaking aan.

“In de kredietcrisis zagen we hetzelfde patroon, alleen deed de markt er toen een aantal jaren over om te veranderen. Het merendeel van de IT-bedrijven in Nederland merkt nu dat het landschap in sneltreinvaart verandert. We hebben in een paar maanden tijd een rigoureuze koerswijziging gezien, waarbij IT-verantwoordelijken geen onnodige concessies meer doen aan kwaliteit en resultaat. En terecht.“

ResultaatGroep werkt op basis van de unieke R1 methode waarbij heldere en concrete doelen worden gesteld voor de inzet van de specialisten. Zo werken we altijd, samen met onze klanten, naar het gewenste resultaat.

“Een goed IT-bedrijf helpt haar klant daarbij een goede opdrachtgever te zijn. Door samen aan één kant van de tafel te zitten. En op basis van realistische verwachtingen haalbare doelstellingen af te spreken. Deze crisis gaat het kaf van het koren scheiden binnen de IT-dienstverlening.”

Plan nu een online kennismaking met Afsha of Romy en daag ze uit met uw
IT-vraagstuk! Zij helpen u met de vraagstukken over het inhuren van IT personeel. Vraag hier uw online kennismaking aan.