Nieuws Actueel

Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn

Niet schrikken, jouw winkel zal nooit meer hetzelfde zijn. Dat is maar goed ook. Want de consument die door de winkelstraat loopt, is anders dan vroeger. Daarom moet jij jouw winkel voortdurend aanpassen. Dat vergt ondernemerschap en lef, schrijft Fred Rutgers in zijn nieuwe boek 'Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn'.

De Ondernemer 10 juli 2016

Futuristische winkel fred rutgers boek 1

Retail is een vak, ondernemen is een kunst. De ene keer krijg je wat hulp van een centrummanager, de andere keer kun je de truc ergens anders afkijken. Soms schiet de bank te hulp, maar dat gaat niet eenvoudig. Kan jij als winkelier wel een steuntje in de rug gebruiken? Het nieuwe boek van coach, spreker en blogger Fred Rutgers staat boordevol bruikbare tips.

Op zondag 10 juli zal Fred Rutgers het eerste exemplaar van zijn boek in de RAI Amsterdam aan Vincent de Kok aanbieden. “De Kok is directeur van GMS Verbund en momenteel baanbrekend bezig. Hij steunt zelfstandig ondernemers in de retail in hun strijd om voort te bestaan", aldus Rutgers.

Titel: Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn. En dat is maar goed ook!Auteur: Fred RutgersPrijs: € 16,15Interesse? Je kan het boek hier bestellen.