Nieuws Actueel

Jouw Marktkraam Enschede viert jubileum met feest

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Corine Hofstra haar Jouw Marktkraam filiaal opende aan de Haaksbergerstraat in Enschede. Reden voor een feestje, vertelt de eigenaresse.

Van onze redactie 28 april 2016

Corine Hofstra Annina Romita

“Op 1 mei bestaat Jouw Marktkraam Enschede precies twee jaar. Het succes van de winkel heb ik mede te danken aan mijn klanten. Voor mij is dat een goede reden om samen met hen een feestje te vieren.” Corine Hofstra (25) vertelt over de vele ideeën die ze heeft voor het feest.

“Er wordt groot feest gevierd met ‘ouderwetse gezelligheid’ als thema”. Zo is er de hele dag van alles te doen; korting-sjoelen, een modeshow en spijker slaan voor leuke prijzen. Voor de hongerige bezoekers zijn er poffertjes verkrijgbaar.

WinactieHofstra: “Er is een grote pot kleingeld te winnen voor diegene die het juiste bedrag raadt!” Al met al belooft de eigenaresse dat het een gezellige dag gaat worden. “Natuurlijk staat, net als normaal, de koffie, thee en ranja klaar. Dat mag natuurlijk niet ontbreken bij de Gezelligste Winkel van Enschede”.

Gezelligste winkel Eind 2015 werd, voor het tweede jaar op rij, Jouw Marktkraam Enschede nog uitgeroepen tot ‘Gezelligste Winkel van Enschede’. De ondernemer liet toen weten erg trots te zijn. “De winkel is nog niet eens twee jaar open en toch zijn we al twee jaar op rij verkozen tot gezelligste winkel van Enschede. Dat maakt mij enorm trots! ” aldus Corine Hofstra.

Het concept Bij Jouw Marktkraam kan iedereen zijn/haar eigen winkel beginnen. In het pand aan de Haaksbergerstraat kan een kraam worden gehuurd. Daar kunnen tweedehands, zelfgemaakte of nieuwe spullen aan worden geboden. De verkoop en afrekening wordt geheel gedaan door mensen van Jouw Marktkraam. De klant hoeft zijn spullen alleen te prijzen. Aan het eind van de huurperiode wordt de volledige opbrengst overgemaakt naar de eigenaar van de kraam.

Feest Alle(oud)huurders en klanten kunnen rekenen op een uitnodiging per e-mail met daarin kortingsacties om het tweejarig jubileum te vieren.

Iedereen is welkom op het feest van Jouw Marktkraam Enschede. Het vindt plaats op vrijdag 6 mei van 9.30 uur tot 17.30 uur aan de Haaksbergerstraat 318 in Enschede. Meer informatie over Jouw Marktkraam Enschede vindt u hier of volg Jouw Marktkraam Enschede op Facebook.

Foto: Annina RomitaUitnodiging: Jouw Marktkraam Enschede