Nieuws Actueel

Jumbo Van der Hoek stapt in online markt

Klanten kunnen hun boodschappen sinds kort ook online bestellen bij Jumbo Van der Hoek uit 's-Gravendeel. Deze kunnen zij laten bezorgen of zelf ophalen.

Conny Taheij 29 juni 2017

Ardi van der hoek Jumbo 1

De boodschappen kunnen worden besteld via jumbo.com en via een app. De klanten kunnen kiezen of ze de bestelde producten zelf willen ophalen bij het pick up-point, een speciaal loket van de supermarkt aan de Kerkstraat 37, of dat ze deze thuisbezorgd willen hebben. Van deze service kunnen zowel bedrijven als particulieren gebruikmaken, ook in Dordrecht, Puttershoek, Maasdam en Strijen.

Kans

,,Ook in de levensmiddelensector neemt online een grote vlucht. Nederland is eraan toe en wij ook. Daarom hebben we geïnvesteerd in een pick up-punt in de winkel én hebben we een extra medewerker aangenomen. Een bezorgbus hadden we al'', vertelt Ardi van der Hoek. ,,Ik zie home delivery vooral als een kans, want ik constateer nu al groei. Met name voor bedrijven en instellingen is dit interessant, omdat wij scherpere prijzen hebben dan verschillende groothandels. Klanten hebben er enkele euro's voor over om hun boodschappen te laten bezorgen en als ze een geselecteerd product toevoegen aan hun boodschappenlijst, vervallen de bezorgkosten en betaalt de fabrikant.''