Aangeboden door KienhuisHoving

Branded Content Actueel

KienhuisHoving versnelt groei, nu ook in Utrecht

KienhuisHoving advocaten en notarissen, sinds jaar en dag één van de bekendere juridische advieskantoren in Nederland, versnelt zijn groei. Cliënten in Utrecht kunnen nu bij de nieuwe vestiging in het midden van het land terecht en afgelopen jaar werden vier nieuwe partners benoemd.

Theo Loth 9 juni 2020

Kienhuishoving juridisch advies utrecht

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met KienhuisHoving advocaten en notarissen. Meer informatie: kienhuishoving.nl

Cliënten van juridisch advieskantoor Kienhuis- Hoving advocaten en notarissen in Utrecht kunnen nu bij de nieuwe vestiging aldaar terecht. Afgelopen jaar werden bovendien vier nieuwe partners benoemd. In twee interviews laten we deze nieuwe partners aan het woord; eerst twee advocaten en in deel twee de twee (kandidaat-)notarissen.

Jeroen Gerritsma is advocaat ondernemingsrecht en banking & finance en Marc van Rijnsoever advocaat ondernemingsrecht en M&A. Gerritsma brengt een gedegen financiële achtergrond in van meer dan twintig jaar in de bancaire wereld waarvan een groot deel bij Bijzonder Beheer, de afdeling waar klanten met problemen door de bank verder worden geholpen. ,,Die expertise komt extra van pas nu de economie in moeilijker vaarwater terecht komt. Wij helpen ondernemers zich daarop voor te bereiden door de juiste juridische instrumenten in te zetten. Kom nu in actie, want dan maakt het bedrijf de meeste kans om zonder veel kleerscheuren de komende dip door te komen."

Eén van de strategische maatregelen kan een fusie of een overname zijn. Collega Van Rijnsoever is daar net als Gerritsma goed in thuis, na vele jaren als fiscalist en advocaat aan een internationaal multidisciplinair kantoor in binnen- en buitenland gewerkt te hebben. Met zijn team adviseert hij (inter)nationale onder- nemingen die betrokken zijn bij een overnameproces of die een strategische vorm van samenwerking zoeken, zoals het aangaan van een joint-venture. ,,Het is daarbij belangrijk dat je afspraken maakt die rekening houden met de economische omstandigheden en de business op langere termijn. De ongewone situatie nu moet niet maatgevend zijn, maar wel worden meegenomen."

Kruisbestuiving

Beide heren zijn enthousiast over hun werk, laat Van Rijnsoever blijken: ,,Wij hebben bij KienhuisHoving brede expertise in huis vanuit verschillende disciplines en er is veel onderlinge kruisbestuiving. In feite krijgt elke cliënt de hoge kwaliteit die mag worden verwacht van een vooraanstaand kantoor, voor een prettig tarief en met een vriendelijke behandeling." Gerritsma vult aan dat de open en collegiale bedrijfscultuur erg aantrekkelijk is: ,,Veel professionals komen na enige tijd terug bij ons kantoor vanwege de nieuwe energie, de professionaliteit en de prettige sfeer. Dat werkt positief door naar de cliënten."

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met KienhuisHoving advocaten en notarissen. Meer informatie: kienhuishoving.nl