Nieuws Actueel

'In nail art laat ik mijn fantasie gaan'

Ray Gerritsen-Kleinman werkte vroeger als paardrij-instructeur en paardentrainer en verzorgde in zijn vrije tijd vrouwennagels. "Dat heb ik lange tijd niet gedaan, maar mijn voormalige klanten bleven ernaar vragen. In mijn nail art laat ik mijn fantasie gaan, net als een kunstenaar, maar dan in miniatuur natuurlijk."

Conny Taheij | Foto: Victor van Breukelen 2 maart 2016

Nagelstudio Doorzetter

In een kamertje thuis begon Ray met een eenmanszaak. "Dat liep zo goed dat ik naar een winkelpandje kon verhuizen, waar we nu sinds oktober zitten en ruimte hebben voor drie werktafels en twee ligstoelen." Zijn echtgenoot Johan (links), die in de thuiszorg werkt, schuift een paar dagen per week aan om te helpen met het aanbrengen van acrylnagels en wimperextensions. Daarin verzorgt Johan ook cursussen.

Ray: "Omdat ik het zelf te druk heb voor nieuwe klanten, bieden we Felicia de Haas de kans hier haar eigen bedrijf op te bouwen. Zij werkt volledig volgens onze kwaliteitseisen."

Samenwerken als partners bevalt de ondernemers goed. Johan: "Ons doel is hetzelfde. We willen hoge kwaliteit bieden voor een leuke prijs. Daarvoor maken we lange dagen en investeren we veel terug in de zaak. We knokken er keihard voor. Mond-tot-mondreclame en Facebook zijn belangrijk voor de studio. Het bericht van onze verhuizing was binnen twee dagen al 18.000 keer bekeken."

Ben jij een doorzetter en wil je in deze rubriek? Mail naar: regiodordrechtrivierenland@deondernemer.nl

Wie: Ray Gerritsen-Kleinman (42) en Johan Kleinman-Gerritsen (33)Wat: Ray's NagelstudioWaar: DordrechtSinds: februari 2013Contact: raysnagelstudio.nl