Nieuws Actueel

Lelystadse bedrijven ondersteunen Hippiemarkt

De hoofdstad van Flevoland krijgt er per 8 juli een nieuw evenement bij: de Lelystadse Hippiemarkt. Van 15.00 tot 22.00 uur staan er op de Lelybaan kramen met kleding, home spulletjes, hangmatten, hennatattoos, tassen, sieraden, sjaals, foodtrucks, een drankwagen, een smoothietruck en nog veel meer. Er is een groot, geheel in Ibiza sferen omgetoverd terras, waar een vrouwelijke DJ zorgt voor de juiste loungesfeer, meldt organisator Yvonne Winter.

Van onze redactie 20 juni 2016

Dj ibiza hippiemarkt

Het evenement moet het zomerse gevoel van een markt op Ibiza in Lelystad weergeven. "Zoals je heerlijk rondslentert op Ibiza, zorgt het Lelystadse kustgebied met de omliggende horeca, de vele terrassen, Batavia Stad Fashion Outlet en natuurlijk Bataviahaven voor een juiste setting", meldt de organisatie in een persbericht.

ToostDe Lelystadse Hippiemarkt heeft op Facebook meer dan 5.000 volgers. Burgmeester Margreet Horselenberg verricht om 17.30 uur de opening van De Lelystadse Hippiemarkt met het heffen van het glas voor een toost op dit nieuwe jaarlijks terugkerende event.

VoedselbankEen deel van het sponsorgeld wordt gedoneerd aan De Stichting Vrienden van de Voedselbank.

SponsorenHet evenement heeft als sponsoren: Aviocom, Megades, Peter Van Kleij, Fliink, Hebo Flooring solutions, Bedankt, Autobedrijf Metz, Van der Linden Bedrijfsmakelaars, Cosmetic Clinics, Zlank, Safety Guard, Easyslim, Antario, Van der Feer, Simply outlet, Nutri, Ninja NL, Delifrance, Restaurant Next, Bataviahaven Restaurant, Qeuze, Talkies, LAF, Van Erven Reiniging, Secondchanceboetiek.