Nieuws Actueel

Leo Bed Breakfast & Bikeguide opent de deuren in Renesse

Je hoeft geen fietser te zijn om er te mogen slapen. Maar een beetje fietser kan er z'n geluk niet op. Leo Lemsom opent op 1 juli Leo BBB, oftewel Leo Bed Breakfast & Bikeguide in Renesse. Bagagedragers doen dienst als nachtkastje en de nachtelijke sfeer wordt gecreëerd door fietslampjes.

Van onze redactie 10 juni 2016

Stockfoto Mountainbike

In het voormalige bouwbedrijf aan de Mauritsweg wordt hard gewerkt om de boel op tijd in orde te krijgen. Twaalf kamers worden gereed gemaakt voor fanatiekelingen die 's nachts hun rust goed kunnen gebruiken. En dat zijn bijzondere kamers. In de één is plek voor drie personen, terwijl twee andere kamers een kitchenette, een sfeervolle lounge met houtkachel, bevatten.

Meer voor fietsersDe kamers bevatten tevens een hele serie voorzieningen waar je fietsers plezier mee doet. Zoals een reparatieruimte, een fietswasstek, e-bike oplaadpunten en een kast voor vuile fietsschoenen. "Iedereen is welkom. Ik verhuur bedden, maar ik heb meer voor fietsers", zoals Lemsom het zelf zegt.CarrièreswitchHij gooide eerder radicaal het roer om door zijn bouwbedrijf te verkopen en fiets- en wandelexcursies te gaan organiseren. Leo BBB past daar prima bij. Zie voor meer informatie of boekingen leobbb.nl.