Nieuws Actueel

Maradona niet naar Limburg: 'Een klucht van de hoogste graad'

"Een klucht van de hoogste graad", noemt zakenman Christian Petermann (links op de foto) het afblazen van het bezoek van Diego Maradona aan Limburg. Petermann, die het bezoek regelde, zal contact opnemen met de advocaat van de Argentijnse oud-stervoetballer om uit te zoeken hoe het zover kon komen, appt hij naar DeOndernemer.nl. Hieronder zijn reactie.

De Ondernemer 14 november 2016

Christian petermann maradona 1065

Maradona liet tot mijn grote verbazing weten niet bekend te zijn met het programma, waar hij verblijft en wat er allemaal wel en niet geregeld zou zijn. Hij verwijst een aantal keren ook naar zijn advocaat Matias Morla in Buenos Aires. De achternaam heb ik gedurende gesprekken met de Belgische organisatie horen vallen en ik zal hiermee contact opnemen om uit te zoeken hoe dit zover heeft komen tot deze klucht van de hoogste graad.

Financiële strop

Ik ben enerzijds opgelucht dat we contractueel met de Belgen de zaken maximaal hebben weten af te dekken om ons te behoeden voor een grote financiële strop en anderzijds enorm teleurgesteld dat dit allemaal zo is verlopen zoals het nu verlopen is.

Zure nasmaak

Met Fernando (Ricksen, red) bezoeken we (...) in ieder geval Heksenberg en laat 't een lichtpuntje zijn dat zijn docu door de aandacht van dit verhaal zichzelf gefinancierd heeft nog voordat er een penalty op doel werd geschoten. Het moge echter zonneklaar zijn dat ik Fernando zijn finest moment met Maradona (...) van harte zou hebben gegund. Wat in het vat zit, verzuurt niet al heeft deze Argentijnse wijn een zeer zure nasmaak gekregen. Tevens heb ik van doen met Jean-Marie Pfaff die als gastheer van 'zijn vriend' (...) het nummer 'vriendschap' van het Goede Doel zal draaien in Antwerpen.

Gerelateerde artikelen:

Maradona na Escobar nieuw project PetermannOndernemend raadslid 'partner in crime' met zoon EscobarDe mop van de Limburgse zakenman die Maradona haalde