Nieuws Actueel

ME Vastgoed bouwt nieuwe bedrijfseenheden in Vlissingen

ME Vastgoed gaat de loodsen aan de Gildeweg die afgelopen zomer afbrandden niet herbouwen. De grond komt te koop, zegt directielid Chris McEvoy. De voorbereidingen voor de verbouw zijn gaande. De bedrijfsruimten krijgen elk een kantoor, kitchenette en loods.

Claudia Sondervan| Foto: Thinkstock 21 november 2016

Bouw3thinkstock

De vastgoedontwikkelaar heeft de voormalige Renaultgarage gekocht op nummer 16, om de hoek aan de Gildeweg. ,,We willen het pand verbouwen tot negen zelfstandige bedrijfseenheden voor ondernemers zonder personeel. Acht daarvan komen te koop, één gebruiken we zelf.''

Meer investeringen ME vastgoed heeft meer investeringen in uitvoering in Vlissingen. Aan het Bellamypark is de verbouwing bezig van de voormalige keukenwinkel. Boven komen appartementen, beneden een café in Dudok-stijl. Er is al een aantal gegadigden voor exploitatie. Voor de voormalige bakkerij Somers in de Nieuwstraat, nog een herinrichtingsproject, wordt voor de begane grond gedacht aan een bierbrouwerij. Over nieuwbouw achter de loze gevels aan de Kleine Markt heeft McEvoy binnenkort overleg met de gemeente Vlissingen.