Nieuws Mode

Soufiane Touzani wil inspireren en lanceert kledingcollectie

De bekende straatvoetballer Soufiane Touzani lanceert vandaag (woensdag) onder zijn eigen merk TOUZANO een eigen kledingcollectie dat luistert naar de naam KOI. Met zijn kleding wil Touzani de boodschap uitdragen dat je altijd je best moet blijven doen om bepaalde doelen te behalen. Hoe oud je ook bent en welke achtergrond je ook hebt.

Van onze redactie 17 november 2021

Soufiane touzani kledinglijn koi

Soufiane Touzani: ,,KOI draait om authenticiteit en vastberadenheid. Een belangrijke factor hierin is voor elk kind vaak een ouderfiguur. Je weet niet waar je heen kan als je niet weet waar je vandaan komt. Foto's: Multiple-Identity

Zoals de naam van het concept al doet vermoeden verwijst KOI naar de koi karper. Een legende uit het jaar 500 v.C. vertelt dat een groep van deze vissoort tegen de stroming in zwom richting een bergtop. Eenmaal aangekomen bij een waterval besloten zij toch met de stroming mee terug te keren. Op één koi na, die er als eerste na honderden jaren in slaagde de top van de berg te bereiken en daarmee werd omgetoverd tot een gouden draak.

Touzani hoopt te inspireren met kledingcollectie en bijbehorende video

De ambitie en het doorzettingsvermogen uit dit verhaal staan centraal in de KOI-collectie van TOUZANI en in het levensverhaal van oprichter Soufiane Touzani zelf. De lancering van de kledingcollectie gaat gepaard met een video. Zowel deze video als de uniseks kledingcollectie hebben dezelfde boodschap, namelijk het inspireren van jong en oud met allerlei achtergronden om je best te blijven doen je doelen te behalen, hoe moeilijk dit soms ook kan zijn. Er wordt daarbij vertelt om te vertrouwen op je naasten, je omgeving en jezelf.

Lees ook: Textielondernemer Monique Chaudron (CleanLease) komt met groene kledinglijn voor in ziekenhuizen

Authenticiteit en vastberadenheid staan centraal

Oprichter Soufiane Touzani: ,,KOI draait om authenticiteit en vastberadenheid. Een belangrijke factor hierin is voor elk kind vaak een ouderfiguur. Je weet niet waar je heen kan als je niet weet waar je vandaan komt. Het gesprek tussen ouder en kind is erg krachtig en herkenbaar, voor wie dan ook. Dit is iets dat we graag naar voren willen halen. Ook willen we ouders inspireren om het beste uit zichzelf te halen als ouder."

De uniseks collectie bevat hoodies, crewnecks en tracksuits die verkrijgbaar zijn via www.fcstraat.com. Bekijk hieronder de KOI-video.

Over Soufiane Touzani

Touzani is een wereldberoemde freestyle voetbalpionier en daarnaast ook eigenaar van het grootste voetbalplatform in de Benelux. Touzani is eveneens oprichter van FC STRAAT - nu al de grootste voetbalclub van Nederland waarmee hij voetballend Nederland vooruit wilt helpen. Hij is bedenker en regisseur van Tiki Taka Touzani. Als grondlegger van freestyle voetbal is hij de eerste die bekende voetbaltrucjes uitvoerde, waardoor de sport een internationaal fenomeen werd.

Daarnaast wordt hij wereldwijd gezien als ‘King of Nutmegs’ oftewel koning van de panna. Grote profvoetballers hebben dit inmiddels ook aan den lijve mogen ondervinden. Hij is naast freestyle voetballer ook motivational speaker, presentator en creative director van zijn productiehuis Touzanifc. Als programmamaker is hij maker van unieke content voor o.a. het platform TOUZANI TV, een platform waarmee hij via YouTube (1 miljoen abonnees), Instagram (1.2 miljoen volgers), Facebook, Snapchat, TikTok en LinkedIn miljoenen mensen weet te inspireren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws