Nieuws Actueel

Mogelijk tijdelijke huurder V&D-pand Veenendaal

Er komt mogelijk nog voor de zomer een tijdelijke invulling van het Veenendaalse V&D pand in winkelpassage Corridor. De eigenaar van het pand heeft laten weten dat er met diverse kandidaten wordt gesproken, onder wie ook horecagerelateerde kandidaten, zo schrijft het AD.

Van onze redactie 7 juni 2016

VD close 1065

Burgemeester Wouter Kolff van Veenendaal zei eerder dat er een vergunningsaanvraag voor horeca op de locatie is binnengekomen.

"Het staat iedere kandidaat vrij om vooruitlopend op eventuele onderhandelingen een vergunningsaanvraag in te dienen bij de gemeente'', aldus woordvoerder Jalink namens de eigenaar. De voorkeur gaat uit naar een structurele oplossing, maar tot die tijd wordt voor de invulling ook gekeken naar een tijdelijke huurder.

Het leegstaande V&D-pand in Zeist werd gisteren weer een dagje gebruikt en wel voor een vastgoedsymposium. De Europese vastgoedtop, de voorzitter van de Regiegroep Retailagenda Marijke van Hees, en minister van Wonen Stef Blok kwamen er brainstormen en discussiëren over verschillende vastgoedkwesties, waaronder de leegstand van winkelpanden. Het V&D-pand is daarvan een voorbeeld.

Lees ook:

Topshelf huurt meer V&D-panden

Hudson's Bay opent 20 warenhuizen in Nederland