Nieuws Actueel

Multimiljonair Sanderink getrouwd met omstreden vriendin

Multimiljonair Gerard Sanderink (74) is vorige week getrouwd met zijn omstreden vriendin Rian van Rijbroek (53), schrijft Tubantia. Interim-bestuurder Peter Wakkie van Sanderinks ICT-bedrijf Centric heeft aan de krant laten weten dat dit geen enkele invloed heeft op de bedrijfsvoering.

Van onze redactie 12 januari 2023

Gerard sanderink

Sanderink en Van Rijbroek kennen elkaar sinds de zomer van 2018. Vanaf dat moment begon de succesvolle Twentse ondernemer zich vreemd te gedragen. Van Rijbroek heeft een dubieuze reputatie: ze doet zich voor als cybersecurity-expert en financieel specialist, maar is geen van beide. Wel heeft ze grote invloed op Sanderinks leven en zijn bedrijven.

Over Centric heeft Sanderink sinds november 2022 niets meer te vertellen. Omdat er grote zorgen waren over Sanderinks verwarde gedrag ontnam de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam hem zijn bevoegdheden als bestuurder en aandeelhouder.

Lees ook: Ict-ondernemer Sanderink ziet overal complotten tegen zijn leven: ‘Onze rechtsstaat is kapot’

Tubantia, goed ingevoerd in deze zaak, schrijft dat het er alle schijn van heeft dat het nieuwbakken echtpaar het huwelijk stil wilde houden. Zelfs familie zou pas via de pers van het huwelijk hebben gehoord.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws