Nieuws Actueel

Negen ideeën voor winkel in centrum Hengelo

Een kindercafé, een sneakerwinkel, een wijnverkoop en een Italiaanse kledingzaak: het zijn enkele plannen die aanstormende ondernemers hebben voor een nieuwe winkel in de binnenstad. Ze presenteerden gisteravond hun plannen tijdens de aftrap van de competitie Win je Winkel 2016.

Van onze redactie 31 mei 2016

Win je Winkel de organisatoren Christian van der Meij

De winnaars van de competitie krijgen een half jaar de beschikking over een winkelpand en hoeven daar geen huur voor te betalen. Bovendien krijgen ze begeleiding bij hun eerste schreden op het ondernemerspad.

DoelDoel van de competitie is de leegstand in de binnenstad aan te pakken. De Meet and Greet van de competitie Win je Winkel vond plaats in Bloemenbar De Gezelligheid, winnaar van Win je Winkel 2015. De eerste aflevering van de competitie heeft drie nieuwe winkels in de binnenstad opgeleverd.

OndernemersplanDe deelnemers van Win je Winkel 2016 gaan nu aan de slag met het schrijven van een ondernemersplan. De jury komt op 24 juni bijeen om deze plannen te beoordelen. Eind van de zomer mogen de winnaars hun concept presenteren in een pop-upwinkel in de binnenstad.

Lees ook: Nieuwe ronde Win-je-Winkel in Hengelo

Foto: Organisatoren van Win je Winkel (Christian van der Meij)