Nieuws Actueel

Netwerkers opgelet: weggeefactie!

Sommige ondernemers vinden netwerken het fijnste wat er is, anderen zouden zich er het liefst helemaal niet mee bezig houden. Toch is netwerken bijna altijd noodzakelijk om het hoofd boven water te houden. En, surprise: als je het goed doet, kan het nog leuk zijn ook.

Maurice de Zeeuw 6 juli 2016

Aad en rob bijgesneden

Maar hoe kun je als ondernemer zo goed mogelijk netwerken? Wat zijn de succesverhalen, de tips en de trucs, de do’s en de don’ts? In het vernieuwde boek van Rob B. Tol (180 pagina’s dik, mét handige tests en notitiepagina’s!) staat alles wat je als ondernemer moet weten. Ook over het online netwerken.

Rob, in 2007 verkozen tot Netwerker van het Jaar, heeft zijn eigen handboek uit 2011 compleet gereviseerd en uitgebreid met de opgefriste kennis van nu. In het boekwerk komen 25 top-netwerkers aan het woord, waaronder Aad Ouborg, Annemarie van Gaal en Ron de Mos. Stuk voor stuk inspirerend en activerend. Een must voor ondernemers.

Het interview met Aad Ouborg is één van de leerzame verhalen waar dit boek mee doordrenkt is. Als voorproefje publiceert DeOndernemer exclusief dit gesprek met hem. Verder mag DeOndernemer.nl vijf exemplaren van Het Netwerk Boek weggeven. Uiteraard persoonlijk gesigneerd door Rob.

Ieder lid van DeOndernemer maakt kans op dit boek! Ben je nog geen lid? Meld je dan hier gratis aan als lid en stuur daarna een mail naar redactie@deondernemer.nl o.v.v. ‘Boek Rob Tol’. Onder de leden verloten we vijf exemplaren. Voor meer informatie: www.NetwerkAcademie.nl.