Nieuws Actueel

Nieuwe regiomanager VNO-NCW Flevoland

Van onze redactie 28 januari 2016

Herald Immink NVO NCW Flevoland nieuwe regiomanager

Werkgeversvereniging VNO-NCW Flevoland heeft een nieuwe regiomanager. Op 1 februari volgt de 31-jarige Herald Immink de huidige manager Theo Eggink op, schrijft De Stentor.

Na drie jaar hebben Eggink en VNO-NCW volgens directeur Ron van Gent in onderling overleg besloten de samenwerking te beëindigen. Immink volgde een opleiding bestuurskunde in Enschede.

Hierna begon hij als adviseur regionale economie bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland en later als adviseur Markt en Overheid bij Bouwend Nederland regio Oost. Als regiomanager bij VNO-NCW Midden is hij het aanspreekpunt voor werkgevers en ondernemers van de provincie Flevoland.

Immink beschouwt de functie als een enorme uitdaging. "Er is in de provincie Flevoland nog veel te doen zoals luchthaven Lelystad en de Floriade. Ik hoop daar een stimulerende rol in te kunnen spelen."

De nieuwe regiomanager hoopt goed te kunnen samenwerken met verschillende partijen en zoveel mogelijk ondernemers te betrekken bij VNO-NCW Flevoland."Ledengroei is belangrijk" , aldus Van Gent. "De relaties met Flevolandse ondernemersverenigingen moet opnieuw worden aangehaald."